reklama
reqiem
Fanka BB :)
2.7? Przekopałam internet i to wynik nie- jednoznaczny - do powtórzenia! Kurcze Anula nie wiem, nie chce dawać nadzieji, Ale jesteś pewna że nie było za wcześnie i może coś dopiero zaczyna trybic? Skąd te 2.7 się nazbierało?Ja też odpadam .... dziś 12 dzień po inseminacji .... trzymam kciuki za resztę!
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reqiem
Czyli przyrost prawidłowy chyba co? [emoji4] super [emoji7][emoji7][emoji7] kiedy masz wizytę?Beta 145, 3 progesteron 40, 318 ng/ml
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Powtórzę jak @ nie przyjdzie w niedziele [emoji26]2.7? Przekopałam internet i to wynik nie- jednoznaczny - do powtórzenia! Kurcze Anula nie wiem, nie chce dawać nadzieji, Ale jesteś pewna że nie było za wcześnie i może coś dopiero zaczyna trybic? Skąd te 2.7 się nazbierało?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
reqiem
Powtórz! A bierzesz dupka i luteine?Powtórzę jak @ nie przyjdzie w niedziele [emoji26]
W przyszły piątek więc i tak będę badania powtarzać, dzisiejsze było dla spokoju sumienia (plamienia też mniejsze).Czyli przyrost prawidłowy chyba co? [emoji4] super [emoji7][emoji7][emoji7] kiedy masz wizytę?
zuzik85
HiperNova super przyrost! Spokojnych 9 miesięcy
Anula...gdyby to był 14 dzień, mogłabyś myśleć o porażce. Ale w 12...może była późna implantacja? Powtórz dla spokoju.
Sosenka [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Anula...gdyby to był 14 dzień, mogłabyś myśleć o porażce. Ale w 12...może była późna implantacja? Powtórz dla spokoju.
Sosenka [emoji110] [emoji110] [emoji110]
reklama
Podziel się: