reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja też odpadam .... dziś 12 dzień po inseminacji .... trzymam kciuki za resztę!
ca6a7b05cb9d31066b73cf3865d2696e.jpg

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ja też odpadam .... dziś 12 dzień po inseminacji .... trzymam kciuki za resztę!
ca6a7b05cb9d31066b73cf3865d2696e.jpg

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
2.7? Przekopałam internet i to wynik nie- jednoznaczny - do powtórzenia! Kurcze Anula nie wiem, nie chce dawać nadzieji, Ale jesteś pewna że nie było za wcześnie i może coś dopiero zaczyna trybic? Skąd te 2.7 się nazbierało?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

2.7? Przekopałam internet i to wynik nie- jednoznaczny - do powtórzenia! Kurcze Anula nie wiem, nie chce dawać nadzieji, Ale jesteś pewna że nie było za wcześnie i może coś dopiero zaczyna trybic? Skąd te 2.7 się nazbierało?

Powtórzę jak @ nie przyjdzie w niedziele [emoji26]

Powtórzę jak @ nie przyjdzie w niedziele [emoji26]

Powtórz! A bierzesz dupka i luteine?

HiperNova super przyrost! Spokojnych 9 miesięcy :)

Anula...gdyby to był 14 dzień, mogłabyś myśleć o porażce. Ale w 12...może była późna implantacja? Powtórz dla spokoju.

Sosenka [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry