Duphaston 3x1No pięknie ! A badalas progesteron ? Ile progesteronu przyjmujesz ? Teraz kciuki za piękny przyrost !!
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jakieś objawy albo coś masz ?Zobaczymy co lekarz odpisze. Ale pewnie takt
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Tylko ten duphaston bierzesz, a sprawdzałas poziom prg? troszkę mało moim zdaniem nawet jak na cykl naturaly, ja mam 2x1 duphaston i 3x2 luteinę dowcipnieDuphaston 3x1
Luteina tez 3x1, prg nie badałam. Czekam na wiadomość od Dr.Tylko ten duphaston bierzesz, a sprawdzałas poziom prg? troszkę mało moim zdaniem nawet jak na cykl naturaly, ja mam 2x1 duphaston i 3x2 luteinę dowcipnie
Sorry, że tak dopytuje, ale te plamienia to takie brązowe czy krew? dużo tego? a boli Cię brzuch przy tym? Kochana weź sobie na wszelki wielki dodatkową luteinę, no spę i magnez i poleż sobie dzisiaj. Na pewno nie zaszkodziLuteina tez 3x1, prg nie badałam. Czekam na wiadomość od Dr.
Raczej takie jak na ostatnie dni miesiączki beżowe, i tylko rano w ciągu dnia jest ok, a leżeć w pracy to mogę co najwyżej na biurkuSorry, że tak dopytuje, ale te plamienia to takie brązowe czy krew? dużo tego? a boli Cię brzuch przy tym? Kochana weź sobie na wszelki wielki dodatkową luteinę, no spę i magnez i poleż sobie dzisiaj. Na pewno nie zaszkodzi
Ostatnia edycja:
Hm... lepiej zbadać progesteron.. mimo wszystko ja bym wzięła 3x2 .. Masz magnez ? Lyknij i odpoczywaj . . A jakie to plamienia. ? Krew czy brązowe ? A boli Cię brzuch ?Duphaston 3x1
@HiperNova już doczytałam jakie plamienia mimo wszystko zbadaj ten progesteron i czekamy na piękny przyrost
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hmmm a ile ty dni po? 14 dziś?Lipa dziewczyny... mieszcze się ledwo w dolnej granicy... co robić ? [emoji20][emoji20][emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Podziel się: