reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
O tym wiem... soku z malin tez się wystrzegam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po pierwszej IUI byłam przeziębiona i oczywiście łykalam rutinoscorbin bo bałam się coś innego i jak już zjadłam całe opakowanie to się dowiedzialam, że może mocno zaszkodzić...

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po pierwszej IUI byłam przeziębiona i oczywiście łykalam rutinoscorbin bo bałam się coś innego i jak już zjadłam całe opakowanie to się dowiedzialam, że może mocno zaszkodzić...

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze ja się nie pochoruje... odpukać nie chorowałam w ogóle tej zimy ani jesieni...

Dziewczyny, pytanie z innej beczki- szczególnie do tych w ciąży .... pijecie kawę ? Czego sobie odmawianie teraz szczególnie? (Wiadomo ze % i papierosy) a co poza tym ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Można w ciąży pić 1-2 kawy dziennie, jest to ogólnie uznana bezpieczna ilość. (200 mg kofeiny.) Ja osobiście przerzuciłam się na inkę i innej już nie piję :)

Sosenka ananasa dziewczyny wciągają [emoji6]

Ja się nie wypowiem bo w sumie nie wiem, ale chętnie się dowiem :)

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Sosenka ananasa dziewczyny wciągają [emoji6]

Ja się nie wypowiem bo w sumie nie wiem, ale chętnie się dowiem :)

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Chętnie... ale po ananasie boli mnie żołądek od razu .... to samo mam jak robię koktajle i soki z jarmużu, selera naciowego .... [emoji17]

Dziewczyny, pytanie z innej beczki- szczególnie do tych w ciąży .... pijecie kawę ? Czego sobie odmawianie teraz szczególnie? (Wiadomo ze % i papierosy) a co poza tym ?

Ja kawę odstawiłam jak zaczęłam procedurę ivf. Wiem, ze można puc bardzo lekka rozpuszczalna kawę z mlekiem 1 dziennie ale doszłam do wniosku ze wcale jej nie potrzebuje i w sumie miałam racje. Czuje się tak samo jak czułam się kiedy ja piłam.

Ja kiedyś nie piłam kawy i jej nie lubiłam... ale się niestety nauczyłam i pierwsze co jak wchodzę do pracy to ide robić kawę... w domu natomiast jak jestem w ogóle o tym nie myśle i nigdy nie pije... chyba Ze w niedziele do ciasta... z reszta w domu rodzinnym kawy się nie piło, chyba ze jak goście właśnie przyszli [emoji39] a teraz nie umiem sobie jej odmówić w pracy. Muszę sobie jakaś alternatywę zrobić. Chociaż moja koleżanka z pracy w ciąży Piła kawę normalnie + coca colę puszkę dziennie przynajmniej!!! Masakra... w ogóle się zle odżywiała, a teraz wszystko wychodzi... ciagle z dzieckiem po lekarzach jeździ i jest chore 3 razy w miesiącu

Ja kiedyś nie piłam kawy i jej nie lubiłam... ale się niestety nauczyłam i pierwsze co jak wchodzę do pracy to ide robić kawę... w domu natomiast jak jestem w ogóle o tym nie myśle i nigdy nie pije... chyba Ze w niedziele do ciasta... z reszta w domu rodzinnym kawy się nie piło, chyba ze jak goście właśnie przyszli [emoji39] a teraz nie umiem sobie jej odmówić w pracy. Muszę sobie jakaś alternatywę zrobić. Chociaż moja koleżanka z pracy w ciąży Piła kawę normalnie + coca colę puszkę dziennie przynajmniej!!! Masakra... w ogóle się zle odżywiała, a teraz wszystko wychodzi... ciagle z dzieckiem po lekarzach jeździ i jest chore 3 razy w miesiącu

Nawet mi sie kiedyś przyznała ze podpalała papierosy w ciąży [emoji43][emoji43] a potem miała niby wyrzuty sumienia

reklama
kurcze dziewczyny Wy tak na poważnie z tą kawą? Ja pije 4-5 kaw dziennie, po prostu ją uwielbiam, mogłabym pić ją bez przerwy

Do góry