reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Hej dziewczyny test nie pozostawia wątpliwości jedna kreska....ale się nie załamuje podchodzę od razu do drugiej a później do trzeciej iui i wtedy dam sobie spokój tak czy siak jutro idę na krew co by nie mieć wątpliwości przed kolejna stymulacja :-) nie jestem już ani zła ani zalamana ani nic wogole po prostu się nie udało i tyle co tu dużo mówić :-) to jest po prostu życie i ani wyluzowanie ani zdrowe odżywianie ani tysiące które na to wszystko się wydaje nie są w stanie od tak sprawić ze zajde w ciążę....po prostu to jest jak gra w totka ten jeden na milion jest wygranym u mnie go zabrakło.:-) ale wstaje z kolan poprawiam koronę wypinam cycki i już wybrałam fostimon [emoji23][emoji23] także jedziemy z koksem czekam na @:-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey ...
Jadzia podoba mi się Twoje podejście! Ale spokojnie , jeszcze nie wszystko stracone nie? Ile jesteś po ovu ?
Mam znajoma co to 14 dni po iui zrobiła betę a tam skromne 50 ... dziś z tej bety ma półrocznego synka [emoji6]
Ja się dziś spionizowałam i czuje jaja na ostro [emoji58]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jadzia podoba mi się Twoje podejście! Ale spokojnie , jeszcze nie wszystko stracone nie? Ile jesteś po ovu ?
Mam znajoma co to 14 dni po iui zrobiła betę a tam skromne 50 ... dziś z tej bety ma półrocznego synka [emoji6]
Ja się dziś spionizowałam i czuje jaja na ostro [emoji58]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
zuzik85
Jeszcze nie trać nadzieji. Ja zawsze daję szansę Kropkowi na późną implantacje.Hej dziewczyny test nie pozostawia wątpliwości jedna kreska....ale się nie załamuje podchodzę od razu do drugiej a później do trzeciej iui i wtedy dam sobie spokój tak czy siak jutro idę na krew co by nie mieć wątpliwości przed kolejna stymulacja :-) nie jestem już ani zła ani zalamana ani nic wogole po prostu się nie udało i tyle co tu dużo mówić :-) to jest po prostu życie i ani wyluzowanie ani zdrowe odżywianie ani tysiące które na to wszystko się wydaje nie są w stanie od tak sprawić ze zajde w ciążę....po prostu to jest jak gra w totka ten jeden na milion jest wygranym u mnie go zabrakło.:-) ale wstaje z kolan poprawiam koronę wypinam cycki i już wybrałam fostimon [emoji23][emoji23] także jedziemy z koksem czekam na @:-)
Bo gdy nastąpiła w ostatnim 10 dniu od IUI to dopiero po 48h czyli jutro zacznie wytwarzać beta hcg. Wiec wiara do końca!!!
Wiem, że rozsądek podpowiada inaczej. Ale dopóki nie odbierzesz bety, iskierka nadziei sie tli
reqiem
Moim zdaniem najlepszy pomysł to beta w poniedziałek [emoji4][emoji4] bo dzisiaj dopiero 11d po IUI, tak jak mówi zuzik, dopiero może się wgryzac kropek i nie wytwarza bety [emoji4]Kochane moje iui miałam 21.02 może ja źle obliczam ile jestem po :-)
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
MozeMoim zdaniem najlepszy pomysł to beta w poniedziałek [emoji4][emoji4] bo dzisiaj dopiero 11d po IUI, tak jak mówi zuzik, dopiero może się wgryzac kropek i nie wytwarza bety [emoji4]
reqiem
Pamiętaj nie łykać rutinoscorbinu itp. leków z rytyna.Dziewczyny, pytanie z innej beczki- szczególnie do tych w ciąży .... pijecie kawę ? Czego sobie odmawianie teraz szczególnie? (Wiadomo ze % i papierosy) a co poza tym ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Ja kawy w ciazy nie pilsm. Tylko meliske. Ale w rosmanie jest kawa dla kobiet w ciazy kak ktoras bez kawy nie wyobraza sobie zyciaDziewczyny, pytanie z innej beczki- szczególnie do tych w ciąży .... pijecie kawę ? Czego sobie odmawianie teraz szczególnie? (Wiadomo ze % i papierosy) a co poza tym ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: