Dodpiszcie mnie proszę na 17.01 - test po pierwszym III"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
STYCZEŃ
13-15 - Cikulinka - starania naturalne
16 - zuzik85 - przewidywany termin @/początek stymulacji przed drugim podejściem
16 - demollka - testowanie po IUI
17 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
16-18 - Gotart - wizyta w klinice przed stymulacją do IVF
19 - redferrari - testowanie po drugiej IUI
22 - Anuśśśka - testowanie po IUI
22 - Kefirek - testowanie po IUI
25-26 - nuna85 - testowanie po staraniach naturalnych
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
STYCZEŃ
13-15 - Cikulinka - starania naturalne
16 - zuzik85 - przewidywany termin @/początek stymulacji przed drugim podejściem
16 - demollka - testowanie po IUI
17 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
16-18 - Gotart - wizyta w klinice przed stymulacją do IVF
19 - redferrari - testowanie po drugiej IUI
22 - Anuśśśka - testowanie po IUI
22 - Kefirek - testowanie po IUI
25-26 - nuna85 - testowanie po staraniach naturalnych
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
O mnie Kochana jakbyś mogła 26 na wizytę serduszkową [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. Czy bóle pleców po iui są normalne? 8 stycznia miałam iui a od 4 dni mam bóle pleców na dole. Dziś robiłam test żeby sprawdzić czy ovitrelle jeszcze będzie fałszował mi wynik I wyszła jedna kreska, czyli ovitrelle już nie ma wpływu na wynik testu ani na moje bóle. Poza tym wczoraj miałam kłucia w jajniku I pachwinie a jak szybciej wstanę to kłują jajniki. Czy ktoś tak też miał? Kiedy przejdą te bóle pleców I kłucia?
zuzik85
Fanka BB :)
Żurawina pod każdą postacią, byle nie słodzona. Jest w aptekach sok 100%, lub w tabletkach. Te marketowe odpuść, bo rozcienczane, albo z koncentratów czyli konserwowane wcześniej.A ja z innej beczki, macie jakieś sposoby sprawdzone na infekcje cewki, dróg moczowych itp. Brałam antybiotyk przez tydzień na paciorkowca streptococcus agalactiae i teraz mam jakiś wredny stan zapalny.
Oprócz żurawiny, woda z sokiem z cytryny.
Chodzi o zakwaszenie moczu, wtedy bakterie lepiej się wypłukują.
reqiem
Ciężko stwierdzić. Raczej ból pleców nie jest żadnym skutkiem ubocznym po IUI. Kucie w jajnikach jest często związany z okresem okołoowulacyjnym. Myślę że nie powinnaś się tymi martwić objawami i cierpliwie wytrzymać do terminu testowania [emoji4]Witam. Czy bóle pleców po iui są normalne? 8 stycznia miałam iui a od 4 dni mam bóle pleców na dole. Dziś robiłam test żeby sprawdzić czy ovitrelle jeszcze będzie fałszował mi wynik I wyszła jedna kreska, czyli ovitrelle już nie ma wpływu na wynik testu ani na moje bóle. Poza tym wczoraj miałam kłucia w jajniku I pachwinie a jak szybciej wstanę to kłują jajniki. Czy ktoś tak też miał? Kiedy przejdą te bóle pleców I kłucia?
Wiem, że łatwo się mówi. Ale mówe to z własnego doświadczenia i zapewne wszystkie tu się ze mną zgodzą. Im bardziej będziesz przyglądac się swojemu organizmowi tym większe później będzie w razie niepowodzenia rozczarowanie.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
zuzik85
Popieram w 100%. Na ty etapie wszystko może znaczyć "nic", a nic "wszystko".Ciężko stwierdzić. Raczej ból pleców nie jest żadnym skutkiem ubocznym po IUI. Kucie w jajnikach jest często związany z okresem okołoowulacyjnym. Myślę że nie powinnaś się tymi martwić objawami i cierpliwie wytrzymać do terminu testowania [emoji4]
Wiem, że łatwo się mówi. Ale mówe to z własnego doświadczenia i zapewne wszystkie tu się ze mną zgodzą. Im bardziej będziesz przyglądac się swojemu organizmowi tym większe później będzie w razie niepowodzenia rozczarowanie.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej wredoty jeszcze nie ma. Jak nie trzeba to przychodzi, a jak trzeba to siedzi w krzaczorach i stymulacji zacząć nie mogę... ;/
Podziel się: