reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam. Czy bóle pleców po iui są normalne? 8 stycznia miałam iui a od 4 dni mam bóle pleców na dole. Dziś robiłam test żeby sprawdzić czy ovitrelle jeszcze będzie fałszował mi wynik I wyszła jedna kreska, czyli ovitrelle już nie ma wpływu na wynik testu ani na moje bóle. Poza tym wczoraj miałam kłucia w jajniku I pachwinie a jak szybciej wstanę to kłują jajniki. Czy ktoś tak też miał? Kiedy przejdą te bóle pleców I kłucia?

Ja miałam przed pierwszą iui, ale to chyba były korzonki...po samej inseminacji nigdy nic mnie nie bolało...Może masz właśnie owulację?

reklama
Popieram w 100%. Na ty etapie wszystko może znaczyć "nic", a nic "wszystko". :)

Mojej wredoty jeszcze nie ma. Jak nie trzeba to przychodzi, a jak trzeba to siedzi w krzaczorach i stymulacji zacząć nie mogę... ;/
Może zrobiła Ci psikusa i schowała się na kilka porządnych miesięcy hihi.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nigdy bólu pleców nie miałam po iui...

polecam też żurawinową herbatkę na cewkę moczową... dużo pić i sikać, w ostateczności furagina

u mnie @ wciąż nie ma, za to bólcyca... po progesteronie ma się rozumieć ech...

Ja niestety też znowu lipa. Jutro miało być testowanie ale pierwsze ślady @. Skubana jak w zegarku, nawet jednego dnia nie chce mi dać nadzieji.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE

STYCZEŃ

. . - zuzik85 - czeka na @/początek stymulacji przed drugim podejściem
17 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
17 - Nila - testowanie po pierwszej IUI
16-18 - Gotart - wizyta w klinice przed stymulacją do IVF
19 - redferrari - testowanie po drugiej IUI
22 - Anuśśśka - testowanie po IUI
22 - Kefirek - testowanie po IUI
25-26 - nuna85 - testowanie po staraniach naturalnych
26 - Evelevel - wizyta serduszkowa
30 - Cikulinka - przewidywany termin @ (po naturalnych szaleństwach)

LUTY

01 - Dankaaa - testowanie po czwartej IUI

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

hej wszystkie staraczki :) ja już zakończyłam moją przygodę z iui - niestety po raz kolejny przyszła miesiączka, po 3-ciej nieudanej. Zdecydowaliśmy się na in vitro, to co wyłożyliśmy już na inseminacje równa się jednemu transferowi. Za Was wszystkie trzymam kciuki i wierzę, że każda z Was doczeka się małego cudu. Interesuje mnie jedna sprawa, bardzo często piszecie o PCOS, czy możecie mi powiedzieć na jakiej podstawie macie to stwierdzone?

reklama
hej wszystkie staraczki :) ja już zakończyłam moją przygodę z iui - niestety po raz kolejny przyszła miesiączka, po 3-ciej nieudanej. Zdecydowaliśmy się na in vitro, to co wyłożyliśmy już na inseminacje równa się jednemu transferowi. Za Was wszystkie trzymam kciuki i wierzę, że każda z Was doczeka się małego cudu. Interesuje mnie jedna sprawa, bardzo często piszecie o PCOS, czy możecie mi powiedzieć na jakiej podstawie macie to stwierdzone?
Usg plus panel hormonalny

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry