reklama
Dzis bylam na badaniach progesteron 37.9 i bhcg 40740 ale od 2 dni mam plamienie w sylwestra pobolewal mnie krzyz tak się boję, o 14.00 idę do lekarza zrobi pewnie usg. Oby nic strasznego i zobaczę w brzuszku fasolkę tam gdzie od samego początku miała byc. Mam nadzieje...
Dzis bylam na badaniach progesteron 37.9 i bhcg 40740 ale od 2 dni mam plamienie w sylwestra pobolewal mnie krzyz tak się boję, o 14.00 idę do lekarza zrobi pewnie usg. Oby nic strasznego i zobaczę w brzuszku fasolkę tam gdzie od samego początku miała byc. Mam nadzieje...
Plamienia się zdarzają bardzo często. Trzymam kciuki wszystko będzie dobrze [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Evelevel trzymam kciuki !!!!!
Nie robiłam sikanca, nie za bardzo lubię...
zuzik85
Fanka BB :)
Lanolka, wszystko będzie dobrze.
Zobaczysz Kropka na właściwym miejscu to się uspokoisz.
Zapewne dostaniesz końską dawkę progesteronu i o plamieniu szybko zapomnisz.
Uściski :*
@Evelevel, siedzę jak na szpilakach i odświeżam wątki... szampan się chłodzi w lodówce, także dawaj znać
No tez czekam odświeżam ca jakiś czas stronę ale pusto na razie [emoji6]
reklama
A ja siedzę jak na szpilkach, już mi zimno od tych nerwów, przekopałam juz cały internet czy by coś nie wskazywało na ciaze poz. piszą różnie. I na dodatek w brzuchu mi burczy jakbym 2 dni nie jadłaNo tez czekam odświeżam ca jakiś czas stronę ale pusto na razie [emoji6]
Podziel się: