reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej kiedyś byłam na tym forum jak podchodziłam do IUI teraz jestem na forum o in vitro ;)
Też kiedyś mocno wierzyłam że nam się uda z IUI ... Ale się nie udało więc poszliśmy krok dalej-in vitro . Wiem że to jest mega duży koszt zdaje sobie z tego sprawę.. niektóre dziewczyny rozmawiają z tesciami albo z rodzicami ? Ale wiem każdy inaczej podchodzi do speawy.. u mnie wiedzą moi rodzice bo teściowe to.. lepiej żeby nie .

@cikulinka ??? Halo ? Co się z Tobą dzieje ? Często zaglądam ale nic nie piszesz??? A może któraś wie co się z nią dzieje ??

Alicja moze byc tak szybko owu tylko moze byc tak ze jajeczko bedzie niedojrzale ale nie musi.
Magdalenka zadzwon najlepiej spytac. W niektorych lab jest po kilku h w innych na nastepny dzien.
Dziewczyny to nie jest tak ze jak piekna owu endo itd to jyz gwarantuje sukces. To tak jak w naturalsie. Liczy sie wszystko od nastawienia,stznu zdrowia itd. Zobaczcie u mnie 1i 7 udane a wszystkie na pieknym ksiazkowym cyklu!! Bez lekow!

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie załamuj się! Masz przecież 2 ładne pecherzyki.
Ja miałam jeden który wyrósł dopiero w 16dc, (IUI w 18dc) do tego słabe nasienie. Leżąc na fotelu po IUI mój rozmawiał z lekarzem o In vitro - razem z lekarzem planowaliśmy teraz na jesień.
A dzisiaj jestem w 26tc! Fakt też nie wierzyłam w powodzenie - tak się skupiłam na tym in vitro. A jak zobaczyłam 2 kreski to tylko przeklnełam pod nosem.
Życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki [emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@olinkaa_89 _89 wiesz już co to będzie? czy chłopczyk czy dziewczynka ? :)

hejka wczoraj zrobiłam betę i negatywna . czułam się okropnie dlatego to był ostatni miesiąc starań .Żegnam się z Wami może będę Was podczytywać nie wiem ale moja nadzieja umarła więc daję sobie spokój wracam do pracy . :)
Mam córkę więc ona mi wystarczy :)
Jak wróci mi wiara to do Was dołącze bo narazie to ciężko mi powstrzymać łzy bezradności nie spodziewałam się że będę tak przeżywać . Pa życzę Wam dużo sukcesów i każdej wysokich bet PA

hejka wczoraj zrobiłam betę i negatywna . czułam się okropnie dlatego to był ostatni miesiąc starań .Żegnam się z Wami może będę Was podczytywać nie wiem ale moja nadzieja umarła więc daję sobie spokój wracam do pracy . :)
Mam córkę więc ona mi wystarczy :)
Jak wróci mi wiara to do Was dołącze bo narazie to ciężko mi powstrzymać łzy bezradności nie spodziewałam się że będę tak przeżywać . Pa życzę Wam dużo sukcesów i każdej wysokich bet PA
Ewa 199 przykro mi bardzo :-( Ja dzis jade na moją ostatnia iui. Czuje,ze tez nie zakończy sie sukcesem. A Ty chociaż masz corcie :-) Ja nie mam i nie zanosi sie,ze bede miala. Trzymaj się ciepło i moze wtedy w najmniej spodziewanym momencie szczęście sie do Ciebie uśmiechnie :-) Tego Ci zycze!

reklama
Do góry