Ja też !! Ale bardziej boję się wynikuKurczę ,boje się jechać na betę .
Alicjaaa82 trzymam mocno mocno kciuki!!! I uwierz mi że dokładnie wiem co w tym momencie czujesz, bo ja czuję to samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też !! Ale bardziej boję się wynikuKurczę ,boje się jechać na betę .
Tyczusia, który masz dzień po inseminacji?Niestety wyniku dzisiaj nie będzie :/ dopiero w poniedziałek. Oszaleje! Pobiegłam do apteki i... jedna kreska :/
Dzisiaj mamy wesele więc chciałam wiedzieć. Ale chyba na wszelki wypadek nie będę piła. Może na test jest jeszcze za wcześnie? Czy to tylko głupia nadzieja...
Zuzik85, dzisiaj 14.Tyczusia, który masz dzień po inseminacji?
Alicja, przytulam Cię, wiem co czujesz.Już po wszystkimi .Beta negatywna .14 dni po iui. Więc dupka nie ma co brać chyba go odstawie. Nąwet nie jest mi juz przykro czego sie moglam spodziewać . Najgorzej że już w tym roku mi inseminacji nie zrobi ,bo mowi zebym odpoczęła od stymulacji .
Tyczusia Powodzenia&&