Przykro mi. Ja do Swiat robie sobie przerwe ale pozniej zaczynam walke na nowo. Mam nadzieje,ze Ty rowniez. Sciskam mocnoJuż po wszystkimi .Beta negatywna .14 dni po iui. Więc dupka nie ma co brać chyba go odstawie. Nąwet nie jest mi juz przykro czego sie moglam spodziewać . Najgorzej że już w tym roku mi inseminacji nie zrobi ,bo mowi zebym odpoczęła od stymulacji .
Tyczusia Powodzenia&&
reklama
Alicjaaa82 przykro mi bardzo.Już po wszystkimi .Beta negatywna .14 dni po iui. Więc dupka nie ma co brać chyba go odstawie. Nąwet nie jest mi juz przykro czego sie moglam spodziewać . Najgorzej że już w tym roku mi inseminacji nie zrobi ,bo mowi zebym odpoczęła od stymulacji .
Tyczusia Powodzenia&&
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Dzięki dziewczyny że jesteście ♥♥♥
Dziewczyny,może głupie pytanie...Jest juz poznawo,a ja niby dostalam juz okres. Jest to na razie delikatne krwawienie. Ale czy moge to juz liczyc jako pierwszy dzień cyklu? Bo od drugiego dnia mam brac leki i w takim razie nie wiem czy od jutra czy jednak od poniedziałku...??
reqiem
Fanka BB :)
Pytałam kiedyś lekarza jak liczyć cykl bo ja zawsze mam dwa pierwsze dni takie słabiutkie to kazał mi liczyć od krwawienia normalnego cykl.Dziewczyny,może głupie pytanie...Jest juz poznawo,a ja niby dostalam juz okres. Jest to na razie delikatne krwawienie. Ale czy moge to juz liczyc jako pierwszy dzień cyklu? Bo od drugiego dnia mam brac leki i w takim razie nie wiem czy od jutra czy jednak od poniedziałku...??
Czyli jak bardziej sie rozbuja,tj.od jutra?Pytałam kiedyś lekarza jak liczyć cykl bo ja zawsze mam dwa pierwsze dni takie słabiutkie to kazał mi liczyć od krwawienia normalnego cykl.
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Nie wiem jak Ty masz ale ja mam takie plamienia najpierw dwa dni, że wystarcza tylko wkładka a na trzeci dzień dopiero brzuch zaczyna bolec konkretnie i leci jak z kranu więc od tego dnia zaczynam liczyć cykl.Czyli jak bardziej sie rozbuja,tj.od jutra?
Podziel się: