To mam podobnie. Jednak na ogol cos sie zaczyna dziac rano,a dzis tak na noc i przez to zglupialam.Nie wiem jak Ty masz ale ja mam takie plamienia najpierw dwa dni, że wystarcza tylko wkładka a na trzeci dzień dopiero brzuch zaczyna bolec konkretnie i leci jak z kranu więc od tego dnia zaczynam liczyć cykl.
reklama
Candygirl600
Fanka BB :)
Mi zawsze każdy lekarz powtarzał, że pierwszy dzień miesiączki liczy się od najmniejszego choćby krwawienia, bo jakie by nie było to jednak krwawienie, ja nie czekałabym na pewno aż zacznie mocniej lecieć, tylko liczyłabym to jako pierwszy dzień cykluDziewczyny,może głupie pytanie...Jest juz poznawo,a ja niby dostalam juz okres. Jest to na razie delikatne krwawienie. Ale czy moge to juz liczyc jako pierwszy dzień cyklu? Bo od drugiego dnia mam brac leki i w takim razie nie wiem czy od jutra czy jednak od poniedziałku...??
reqiem
No właśnie mi dwóch moich zupełnie odwrotnie i teraz ktorym wierzyć?Mi zawsze każdy lekarz powtarzał, że pierwszy dzień miesiączki liczy się od najmniejszego choćby krwawienia, bo jakie by nie było to jednak krwawienie, ja nie czekałabym na pewno aż zacznie mocniej lecieć, tylko liczyłabym to jako pierwszy dzień cyklu
Znalazłam wypowiedź z internetu :
"Pytałam kiedyś lekarza. On mi powiedział, że "żywa" krew miesiączkowa, regularnie i swobodnie wydostająca się na zewnątrz uznana jest za pierwsz dzień cyklu."
reqiem
Jestem taka ciekawa czy jest tam ta fasolka czy nieRegien nie powinno soe nic stac. Jesli jest ciaza to Twoj organizm i tak wytwarza progesteron)
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Ja tez mialam od nawet malutkiego krwawienia liczyc...Mi zawsze każdy lekarz powtarzał, że pierwszy dzień miesiączki liczy się od najmniejszego choćby krwawienia, bo jakie by nie było to jednak krwawienie, ja nie czekałabym na pewno aż zacznie mocniej lecieć, tylko liczyłabym to jako pierwszy dzień cyklu
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Ja tez miałam liczyć od najmniejszego krwawienia.
Ps. @ przysżla dzis.
Ps. @ przysżla dzis.
reklama
Podziel się: