reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gotart oby to byl dobry znak. Ja pamietam jak przed pierwsza ciaza mialam bol brzucha jak na okre tylko duzo mocniejsze i sie smialam ze idzie okres gigant a on...nie przyszedl:)) wiec oby to bylo to:))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jutro wszystko będzie wiadomo...
I powiem Wam, że zleciało mi te dwa tygodnie.
Jednak mając dziecko jest znacznie mniej czasu na myślenie, doszukiwanie się objawów czy wkręcanie [emoji14]

Oj Dziewczyny narobilyscie mi nadzieji :-) Oby to byl dobry znak.
Zuzik 85 powodzenia jutro! Na pewno będzie dobrze :-) Masz jakies przeczucia?

Hej. Ja mam ogromne oparcie ze strony mojego Małża. Jestem po 4 iui teraz startuje z ivf. Jeździ ze mną na wizyty, czyta dużo na temat ivf, wspierał mnie przy każdej iui i za każdym razem mówił, ze się uda. Nawet kiedy przeszłam poronienie i ciąże biochemiczna wspierał mnie mocno i za każdym razem mówił, ze będziemy mieli swojego bobasa i on się nie podda wiec ja tez nie mogę [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uda sie in vutro wierze w to...a gdzie robisz?

Zuzik kciuki i czekamy jutro na info. A tescika nie robisz?
Evelevel takie bycie w tym wszystkim to wielka rzecz. Ivf musi sie udac. Kciuki zaciskniete:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś się u mnie zmieniło i nie wiem czy cieszyć się czy raczej martwić..Po pierwszej iui nic nie czułam,zadnego bólu brzucha nawet przed okresem. Natomiast teraz od wczoraj pobolewa. Tydzień przed spodziewana @. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale przynajmniej trochę już wyluzowalam i obiecałam sobie żadnego testowania. Po prostu czekam.......

Ja a przykład wyszłam z bólem z gabinetu po inseminacji i ból utrzymywał się długo. Ból budził mnie zazwyczaj w nocy - nie był mocny ale bardzo dokuczliwy. - mimo bólu kropek jest już ogromną kropą :)

Mój M jako pierwszy stwierdził że coś nie tak i że warto się przebadać. Pózniej razem jeździliśmy po lekarzach z badania na badanie.
Chodź na początku starań nie było łatwo - na szczęście udało nam się przetrwać w tym i sięgnąć celu :)

Coś się u mnie zmieniło i nie wiem czy cieszyć się czy raczej martwić..Po pierwszej iui nic nie czułam,zadnego bólu brzucha nawet przed okresem. Natomiast teraz od wczoraj pobolewa. Tydzień przed spodziewana @. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale przynajmniej trochę już wyluzowalam i obiecałam sobie żadnego testowania. Po prostu czekam.......
Gotart, ja też czuję taki ból w podbrzuszu, a został mi tydzień do testowania. W dodatku dziś plamiłam ( jestem tydzień i jeden dzień po IUI) :/ To moja pierwsza IUI więc nie mam porównania.

Gotart, ja też czuję taki ból w podbrzuszu, a został mi tydzień do testowania. W dodatku dziś plamiłam ( jestem tydzień i jeden dzień po IUI) :/ To moja pierwsza IUI więc nie mam porównania.

Nie wiedziałam co ten ból może znaczyć ale Dziewczyny tu uświadomiły mnie. A skoro u Ciebie jest plamienie to chyba dobry znak :-)
Tyczusia to właściwie mamy tyle samo czekania z tym,ze ja jestem po drugiej iui. Oby nam sie udało! :-) Trzymam kciuki!

reklama
Ja a przykład wyszłam z bólem z gabinetu po inseminacji i ból utrzymywał się długo. Ból budził mnie zazwyczaj w nocy - nie był mocny ale bardzo dokuczliwy. - mimo bólu kropek jest już ogromną kropą :)

Mój M jako pierwszy stwierdził że coś nie tak i że warto się przebadać. Pózniej razem jeździliśmy po lekarzach z badania na badanie.
Chodź na początku starań nie było łatwo - na szczęście udało nam się przetrwać w tym i sięgnąć celu :)
Olinkaa_89 gratuluje!!:-) A długo się staraliscie?

Do góry