olinkaa_89
Fanka BB :)
Z 5 lat.Dwa pierwsze lata bardziej na spokojnie po dwóch latach poszliśmy na badania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja jestem kolejnym dowodem na to ze iui dziala. 6lat bez zabezpieczen,z i bez lekarzy wszystko idealnie piekne wyniki,cykl ksiazkowt i...ciazy brak. Wiwm ze sa ciezkie chwile ja tez nie tak wyobrazalam sobie zachodzenie w ciaze. Ale wierzcie za jakis czas z iui i invitro nie wazne jak- pezytulicie upragnione dzieciatko i powiecie to co my-warto bylo!
Nie wyobrazam sobie ze jestem w tym tylko ja bez mojego meza! Pezez tyle lat sa kryzysy i powiem z doswiad ze warto odpuscic,zawalczyc najpierw o siebie a potem wspolnie podjac decyzje.
Zawsze mowie ze moje dziecko jest "najdrozszym"skarbem w kazdym znaczeniu tego slowa)
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Alicjaaa82 po cichu gratuluję!!
U mnie z takiego bladziocha jest synek
Ja już po pobraniu krwi. Ale rano biel na teście więc już planuję wizyty na następny cykl.
Smutno mi trochę, ale miałam już IUI ktora się nie udała, ale i taką ktora się udała. Więc na pewno nie spuszczę głowy, tylko będę walczyć dalej
No to trzymam kciuki mocno&&& leć na krewWitajcie moj mąż też zawsze mnie pociesza mowi nie placz bedziemy miec swojego dzidziusia .na kazde badania stara sie jezdzic ze mna .
Podkusiło mnie cos i zatestowalam ...bladzioch no nic jeszcze dzien .
Za dzisiejsza bet trzymam &&& bo któraś chyba robi.
O której wynik? Czekam z niecierpliwością trzymam mocno &&&&Alicjaaa82 po cichu gratuluję!!
U mnie z takiego bladziocha jest synek
Ja już po pobraniu krwi. Ale rano biel na teście więc już planuję wizyty na następny cykl.
Smutno mi trochę, ale miałam już IUI ktora się nie udała, ale i taką ktora się udała. Więc na pewno nie spuszczę głowy, tylko będę walczyć dalej
Ok 13.O której wynik? Czekam z niecierpliwością trzymam mocno &&&&