reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295

Z 5 lat.Dwa pierwsze lata bardziej na spokojnie po dwóch latach poszliśmy na badania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie moj mąż też zawsze mnie pociesza mowi nie placz bedziemy miec swojego dzidziusia .na kazde badania stara sie jezdzic ze mna .

Podkusiło mnie cos i zatestowalam ...bladzioch no nic jeszcze dzien .

Za dzisiejsza bet trzymam &&& bo któraś chyba robi.

Alicjaaa82 po cichu gratuluję!!
U mnie z takiego bladziocha jest synek ;)

Ja już po pobraniu krwi. Ale rano biel na teście więc już planuję wizyty na następny cykl.

Smutno mi trochę, ale miałam już IUI ktora się nie udała, ale i taką ktora się udała. Więc na pewno nie spuszczę głowy, tylko będę walczyć dalej :)

Dziewczyny ja jestem kolejnym dowodem na to ze iui dziala. 6lat bez zabezpieczen,z i bez lekarzy wszystko idealnie piekne wyniki,cykl ksiazkowt i...ciazy brak. Wiwm ze sa ciezkie chwile ja tez nie tak wyobrazalam sobie zachodzenie w ciaze. Ale wierzcie za jakis czas z iui i invitro nie wazne jak- pezytulicie upragnione dzieciatko i powiecie to co my-warto bylo!
Nie wyobrazam sobie ze jestem w tym tylko ja bez mojego meza! Pezez tyle lat sa kryzysy i powiem z doswiad ze warto odpuscic,zawalczyc najpierw o siebie a potem wspolnie podjac decyzje.
Zawsze mowie ze moje dziecko jest "najdrozszym"skarbem w kazdym znaczeniu tego slowa:))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

A za którym razem i IUI czy Inv ? :)

Ja już po pobraniu krwi. Ale rano biel na teście więc już planuję wizyty na następny cykl.

Smutno mi trochę, ale miałam już IUI ktora się nie udała, ale i taką ktora się udała. Więc na pewno nie spuszczę głowy, tylko będę walczyć dalej :)

Poczekajmy jeszcze na betke, trzymam kciuki!! :)

O której wynik? Czekam z niecierpliwością :) trzymam mocno &&&&

Miałyście jakieś skutki uboczne po Utrogestan ? Mam brać od IUI do testu i zastanawiam się czy coś po nim odczuwalyscie nie tak

reklama
Do góry