reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dzwoniłam do lekarza żeby się upewnić że nic nie pomylili i powiedział że przeszedł kontrast teraz po obydwu stronach i nie umie tego wyjaśnić bo w kwietniu miałam hsg i nie przeszedł po lewej kazał się cieszyć i działać :)

dzwoniłam do lekarza żeby się upewnić że nic nie pomylili i powiedział że przeszedł kontrast teraz po obydwu stronach i nie umie tego wyjaśnić bo w kwietniu miałam hsg i nie przeszedł po lewej kazał się cieszyć i działać :)
No tak. U mnie jeden prawdopodobnie niedrożny. Prawdopodobnie bo mógł być skurcz. Ale tak jak lekarz mówi -ten drozny może być niesprawny...to że kontrast przepłynie mówi tylko o drożności. Niestety nie o sprawności jajowodu...one są b.delikatne i jeśli jakiś stan zapalny spowodował niedrożność to bardzo prawdopodobne że uszkodzil i ich sprawność np.te delikatne rzeski...i wtedy udrożnienie na niewiele się zda...

Mam nadzieję że u Ciebie są drożne i sprawne[emoji6] i wkrótce się uda
Podchodzisz do iui czy probujecie naturalnie?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry