reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
W 11dpo po podanym zastrzyku moze sie jeszcze utrzymywać w organizmie. Jedynie co da pewność to powtórzenie bety po 48 godzinach, najlepiej w tym samym laboratorium. Jak bedzie przyrost to super. A jak poniżej to znaczy ze dzisiejszy wynik był zafalszowany substancja z zastrzyku.

dziewczyny tzrymam kciukasy za wszystkie testujące już cieszące się wszystkie przed i po dawno mnie nie było ....
ale działo sie u mnie zabrało mnie pogotowie pierwszy raz karetką jechałam..... cos z wątrobą teraz musze do gastrologa się wybrac zeby tego było mało.... podali mi jakiś metoklopamid czy coś w ten deseń przeciw wymiotne mam nadzieje ze nie zaszkodziło to ewentualnemu kropkowi...jak powiedziałam co biore i ze miovarian to wogóle pytali co to za lek bo oni nie słyszeli o takim...normalnie rece mi opadły.....
ale teraz jest ok....chociaz dzis już w pracy czułam jajniory na nieproszoną @ życze sobie żeby nie przyszła....ale boje sie ze znow zawita.....ale nadal mam nadzieje....

dziewczyny tzrymam kciukasy za wszystkie testujące już cieszące się wszystkie przed i po dawno mnie nie było ....
ale działo sie u mnie zabrało mnie pogotowie pierwszy raz karetką jechałam..... cos z wątrobą teraz musze do gastrologa się wybrac zeby tego było mało.... podali mi jakiś metoklopamid czy coś w ten deseń przeciw wymiotne mam nadzieje ze nie zaszkodziło to ewentualnemu kropkowi...jak powiedziałam co biore i ze miovarian to wogóle pytali co to za lek bo oni nie słyszeli o takim...normalnie rece mi opadły.....
ale teraz jest ok....chociaz dzis już w pracy czułam jajniory na nieproszoną @ życze sobie żeby nie przyszła....ale boje sie ze znow zawita.....ale nadal mam nadzieje....

O kurczę Cikulinka to nie dobrze. Mam nadzieje ze już lepiej. A co z wątroba mówili coś lekarze w szpitalu? Badania porobili?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, do mnie dzisiaj z rana przyszła nieproszona @ starania naturalne nie przyniosły efektu ani witaminki które podaje mężowi - on się śmieje i wydziwia, że czuje się jak dziadek bo tyle tego bierze (4-5 szt. dziennie)
@Evelevel wpisz mnie proszę do kalendarza na 9 sierpnia - wizyta u nowego lekarza. Muszę skonsultować swój przypadek z profesorem, zobaczymy co powie.
Wszystkim staraczkom oczywiście życzę większego szczęścia niż u mnie i trzymam kciuki :)

Do góry