reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hejka ja wczoraj wróciłam ze szpitala też mnie bolał brzuch ale tak za mocno jak na okres a w czwartek był już coraz bardziej poszłam do gina i co zapalenie jajowodów i jajników a już myślałam że może naturalnie się udało a tu taka lipa choć mam nadzieję bo to różnie bywa i chyba pójdę na bete około 04.08 albo poczekam na okres powinien być 05.08

O kurczę ale lipa a wiadomo od czego się takie coś może zrobić? Dostałaś jakieś leki na to?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny ile mniej więcej mm ma pęcherzyk gdy pęka? Dziś rano zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle, bardzo śmieszne uczucie mnie dopadło po 2 godzinach, jakbym miała mroczki przed oczami :D Wczoraj moje jajko miało 17 mm i troszkę się boję, żeby jutro na iui nie był już przypadkiem pęknięty :/

dziewczyny ile mniej więcej mm ma pęcherzyk gdy pęka? Dziś rano zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle, bardzo śmieszne uczucie mnie dopadło po 2 godzinach, jakbym miała mroczki przed oczami :D Wczoraj moje jajko miało 17 mm i troszkę się boję, żeby jutro na iui nie był już przypadkiem pęknięty :/

Ciezko jest powiedzieć, na pewno powyżej 20mm gdzieś kiedyś znalazłam na necie takie dane statystyczne jak pęcherzyk rośnie i pęka jak znajdę to wstawię tu link [emoji6] spokojnie jak będzie pękać poczujesz [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć [emoji4] ginekolog mówił mi, że pęcherzyk przy stymulowanie cyklu pęka później, tzn. Jak ma ok 20-22mm.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, proszę trzymajcie za mnie. W czwartek testuję. 14 miałam lui na dwóch pęknietych pęcherzyka. To był drugi raz i ostatnia inseminacja. Przy wynikach męża lekarz powiedział, że nie na sensu robić kolejnych, jeśli tym razem się nie uda.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje ze bedzie ok:), powiem szczerze ze wczoraj wieczorem cos mnie podkusilo i zrobilam test ciazowy i wyszedl mi mega mega blada kreska...czytalam ze nawet bardzo blada kreska oznacza ciaze ale nie wiem czy to prawda. Slyszalyscie cos o tym?

Do góry