@Iwo86 ja miałam zrobić betę hcg 10 dni po iui czyli 12 dni po zastrzyku na pęknięcie, a że nie mogłam tego dnia to zrobiłam 9 dni po iui czyli 11 dni po podaniu gonapeptylu w dwóch dawkach oraz ovitrelle i nie zafałszowały mi wynikuHej. Mam kolejne pytanie do Was: w sb mam wesele tj. 17.06. Inseminacje miałam 06.06 brałam clo pregnyl tez miałam podany. Czy jest sens żebym robiła test w sobote rano? Moze byc zafałszowany? Bardziej sie boje o pojawienie zafałszowanych II kresek
reklama
@MoKa mi np ginekolog powiedziała że te plamienia liczy się jako pierwszy dzień @ bo też tak miałam w udanym cyklu@froncia jak u Ciebie? Jak się czujesz? Ja właśnie jadę do lekarza. Ch.... mnie chyba strzeli bo wredoty wciąż nie ma a specjalnie się na dziś umówiłam żeby w 1dc być na badaniach. Wciąż tylko brązowy śluz i wszystko się mi przeciąga...
MoKa
Fanka BB :)
ann88 zrób sama bo to ważne bardzo żeby wiedzieć jaką się ma.
Tego nawet plamieniem nazwać za bardzo nie można. Trochę brązowego śluzu na papierze i plamka na wkładce. Mi lekarka dziś powiedziała że to absolutnie nie zalicza się do początku cyklu i cykl mam liczyć od dnia krwawienia. W necie też czytałam żeby tego nie liczyć więc ja zaczynam liczyć gdy jest choć odrobina ale jednak krwi...
Jutro będzie czwarty dzień bez dupka i zobaczymy. Brzuch coś pobolewa ale dziwnie tak jakoś nie jak zawsze
Tego nawet plamieniem nazwać za bardzo nie można. Trochę brązowego śluzu na papierze i plamka na wkładce. Mi lekarka dziś powiedziała że to absolutnie nie zalicza się do początku cyklu i cykl mam liczyć od dnia krwawienia. W necie też czytałam żeby tego nie liczyć więc ja zaczynam liczyć gdy jest choć odrobina ale jednak krwi...
Jutro będzie czwarty dzień bez dupka i zobaczymy. Brzuch coś pobolewa ale dziwnie tak jakoś nie jak zawsze
reklama
MoKa
Fanka BB :)
Mnie zaczyna to czekanie na @ wkurzać. Ostatnio na drugi dzień po odstawieniu dupka dostałam a teraz... Dziś już czwarty dzień bez dupka a wredoty nie ma. To już 30 dc... Nosz kurde wydłuża się on mi a ja bym już chciała starania zacząć
Podziel się: