reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bardzo mi przykro z powodów rodzinnych.... sama nie tak dawno przeżywała u siebie też brat i rodzice i bratowa przez miesiąc stres płacz i patrzenie jak rodzice nie jedzą i nie śpią i płaczą.... jednym słowem brat chciał zostawić bratowa w 9 miesiac u ciąży i jeszcze maja syna na szczęście naraZie się poukaldalo.... Kochana sama nie wiem co byn zrobiła Ale jeśli moze naraZie nie in vitro wiem sa to ogromne pieniądze ktorych sama tez nie mam... to może warto spróbować jesCzce raz z iui... a co lekarz mówi? Jesteśmy z Tobą.. pamiętaj zawsze możesz pisać....

reklama
Hej:) podpowiecie jakie sa objawy przyjmowania clo, chodzi mi o druga f. Cyklu. Nie chce sie wkręcić jak wystąpią inne objawy aniżeli zwykle.

Iwo po clo zanika sluz po owulce u mnie jest ok tylko z clo mam bole uczucie goraca poty i czesto robi mi sie slabo jak odstawie to jest ok

reklama
Do góry