reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To trzymam mocno kciuki żeby sie udało.... mój też ma słabsze nasienie ja jestem wyregulowana przez leki owulke mam.... Tak bardzo bym chciała żeby w końcu zaskoczyło.....

Ja mam też insulinooprnosc i prolaktyne i lekka tarczyce. Ale ważne że leki działają. Próbujemy i działamy dalej. A Twój M jakie ma wyniki nasienia? Pamiętasz moze ?

Hej dziewczynki No i sobie leżę [emoji6]dzisiaj pobrali krew na pełna immunologie i genetykę wyniki pod koniec tygodnia najprawdopodobniej. Jutro jeszcze powtórka z badań i pewnie po południu do domu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W poniedzialek ide

Bardzo bardzo trzymam kciuki żeby był idealny pęcherzyk.

Hej dziewczynki No i sobie leżę [emoji6]dzisiaj pobrali krew na pełna immunologie i genetykę wyniki pod koniec tygodnia najprawdopodobniej. Jutro jeszcze powtórka z badań i pewnie po południu do domu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymaj się dzielnie!

@froncia jak u Ciebie? Ja wczoraj cały czas miałam uczucie że dostałam okres. Masakra.... W poniedziałek testowanie ale ponieważ jakichkolwiek objawów brak nawet cycki nic to raczej wiem jakiego wyniku mogę się spodziewać. A ty jak?

reklama
@Evelevel KOCHANA trzymaj się.... jeszcze trochę do domku.
@MoKa Ja tylko te piersi nabrzmiale ale mam tak caly czas od pare dni po owulacji wyczytalam ze jest to od zwiekszonego progesteronu ... czasem odczuwam jajniki brak śluzu. Też sie boję testowania. Może brak oznak to dobry znak... oby pojawiły się piękne dwie kreseczki. Już bym chciała najchętniej dziś zatestowac i wiedzieć na czym stoję. A tak.... jeszcze 4 dni.

Do góry