reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dokładnie nie wiem, a nie chce też nikogo wprowadzić w błąd lekarz wspominał, że lekami i długością stymulacji. Na karcie stymulacji mam wpisany krótki pomimo brania antykoncepcji.

reklama
@ann88 jak u Ciebie? Testowałaś?

@froncia jak się czujesz i trzymasz? U mnie zero objawów. Ani cycki ani śluz no dosłownie nic :( najgorsze że łapię się na tym że myślę jakby cudownie było gdyby się udało. Wiem że takie myślenie potem powoduje jeszcze większy ból... w poniedziałek test... Mega się boję :(

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

CZERWIEC

09 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
09 - Ann88 - testowanie po naturalnych staraniach
10 - Natalix0 - wizyta w trakcie stymulacji ivf
12 - MoKa (II)- Beta HCG, GynCentrum, Katowice
12 - Luska22 (III)- Monitoring cyklu
14 - Froncia (II) - Beta HCG. 21 - Iwo46 (II)- Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie!
@Evelevel już w szpitalu?l Trzymam kciuki za Ciebie by zrobili wszystkie badania jakie potrzeba i by w końcu się wszystko wyjaśniło byś mogła startować dalej z iui
@ann88 daj znać czy test zrobiłaś, trzymam kciuki by były 2 krechy ;)
@froncia i @MoKa kciuki za Wasze testowanie ;)
Wszystkim Wam bardzo kibicuję i codziennie Was czytam :) Pozdrawiam

No cóż.... To by było zbyt piękne.... Kolejne rozczarowanie. Wlaczymy dalej!!!!!

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ann88 bardzo mi przykro Kochana...walczymy dalej tak jest.
@MoKa ja też nie mam śluZu... piersi trochę nabrzmiale Ale to może przez wysoki progesteron.... I trochę bolał mnie kręgosłup.... ja też sobie myślę jak bylo by cudownie.... Ale wiem ze może znów sie nie udało..... boję sie testowania....
@jolancik miło że sie odzywasz powiedz jak u Ciebie ?? Jak tam się czujesz ?
@Evelevel kochana trzymaj się .... oby wszystko poszło po myśli i zrobili wsZystkie potrzebne badania...

DziewcZyny a mam pytanie co moze przyczyną plamien prZed @ progesteron mam Oki.. . A moze za szybko spada prZed @... nie wiem co może być przyczyną. Hmm.

Froncia.. Mnie wczoraj też bolały cycki... Lewy jajnik i kręgosłup... Żadna z tych pozycji raczej nie boli mnie przed @.. Co najwyżej piersi są nabrzmiale i tkliwe ale nie bolą. Jajniki odżywiają się tylko w trakcie owulki.. A kręgosłup boli w trakcie @[emoji52] pokręcone to w cholere....

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@froncia miło że pytasz, ale u mnie bez zmian, staram się nie myśleć, miałam nadzieję odpuścić, ale nie jest łatwo. Mąż ostatnio pytał czy będziemy jeszcze próbować z iui ale nie wiem czy to ma sens jak już po 4 jestem... Do tego problemy rodzinne między bratem i mamą, o którą bardzo się martwię i obie bardzo przeżywamy, dlatego myślę o psychologu dla niej i dla mnie...
A co do in vitro to nie wiem kiedy w ogóle nastąpi, bo na razie brak środków... ;(

Do góry