reklama
MoKa
Fanka BB :)
@ann88 jak u Ciebie? Testowałaś?
@froncia jak się czujesz i trzymasz? U mnie zero objawów. Ani cycki ani śluz no dosłownie nic najgorsze że łapię się na tym że myślę jakby cudownie było gdyby się udało. Wiem że takie myślenie potem powoduje jeszcze większy ból... w poniedziałek test... Mega się boję
@froncia jak się czujesz i trzymasz? U mnie zero objawów. Ani cycki ani śluz no dosłownie nic najgorsze że łapię się na tym że myślę jakby cudownie było gdyby się udało. Wiem że takie myślenie potem powoduje jeszcze większy ból... w poniedziałek test... Mega się boję
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
CZERWIEC
09 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
09 - Ann88 - testowanie po naturalnych staraniach
10 - Natalix0 - wizyta w trakcie stymulacji ivf
12 - MoKa (II)- Beta HCG, GynCentrum, Katowice
12 - Luska22 (III)- Monitoring cyklu
14 - Froncia (II) - Beta HCG. 21 - Iwo46 (II)- Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
CZERWIEC
09 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
09 - Ann88 - testowanie po naturalnych staraniach
10 - Natalix0 - wizyta w trakcie stymulacji ivf
12 - MoKa (II)- Beta HCG, GynCentrum, Katowice
12 - Luska22 (III)- Monitoring cyklu
14 - Froncia (II) - Beta HCG. 21 - Iwo46 (II)- Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
Witajcie!
@Evelevel już w szpitalu?l Trzymam kciuki za Ciebie by zrobili wszystkie badania jakie potrzeba i by w końcu się wszystko wyjaśniło byś mogła startować dalej z iui
@ann88 daj znać czy test zrobiłaś, trzymam kciuki by były 2 krechy
@froncia i @MoKa kciuki za Wasze testowanie
Wszystkim Wam bardzo kibicuję i codziennie Was czytam Pozdrawiam
@Evelevel już w szpitalu?l Trzymam kciuki za Ciebie by zrobili wszystkie badania jakie potrzeba i by w końcu się wszystko wyjaśniło byś mogła startować dalej z iui
@ann88 daj znać czy test zrobiłaś, trzymam kciuki by były 2 krechy
@froncia i @MoKa kciuki za Wasze testowanie
Wszystkim Wam bardzo kibicuję i codziennie Was czytam Pozdrawiam
Ann88 bardzo mi przykro Kochana...walczymy dalej tak jest.
@MoKa ja też nie mam śluZu... piersi trochę nabrzmiale Ale to może przez wysoki progesteron.... I trochę bolał mnie kręgosłup.... ja też sobie myślę jak bylo by cudownie.... Ale wiem ze może znów sie nie udało..... boję sie testowania....
@jolancik miło że sie odzywasz powiedz jak u Ciebie ?? Jak tam się czujesz ?
@Evelevel kochana trzymaj się .... oby wszystko poszło po myśli i zrobili wsZystkie potrzebne badania...
@MoKa ja też nie mam śluZu... piersi trochę nabrzmiale Ale to może przez wysoki progesteron.... I trochę bolał mnie kręgosłup.... ja też sobie myślę jak bylo by cudownie.... Ale wiem ze może znów sie nie udało..... boję sie testowania....
@jolancik miło że sie odzywasz powiedz jak u Ciebie ?? Jak tam się czujesz ?
@Evelevel kochana trzymaj się .... oby wszystko poszło po myśli i zrobili wsZystkie potrzebne badania...
ann88
Zaangażowana w BB
Froncia.. Mnie wczoraj też bolały cycki... Lewy jajnik i kręgosłup... Żadna z tych pozycji raczej nie boli mnie przed @.. Co najwyżej piersi są nabrzmiale i tkliwe ale nie bolą. Jajniki odżywiają się tylko w trakcie owulki.. A kręgosłup boli w trakcie @[emoji52] pokręcone to w cholere....
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jolancik
@froncia miło że pytasz, ale u mnie bez zmian, staram się nie myśleć, miałam nadzieję odpuścić, ale nie jest łatwo. Mąż ostatnio pytał czy będziemy jeszcze próbować z iui ale nie wiem czy to ma sens jak już po 4 jestem... Do tego problemy rodzinne między bratem i mamą, o którą bardzo się martwię i obie bardzo przeżywamy, dlatego myślę o psychologu dla niej i dla mnie...
A co do in vitro to nie wiem kiedy w ogóle nastąpi, bo na razie brak środków... ;(
A co do in vitro to nie wiem kiedy w ogóle nastąpi, bo na razie brak środków... ;(
Podziel się: