To że tak powiem wyściółka macicy w której zagniezdza się zarodek, jak jest za cienkie to niestety ale zarodek się nie zagniezdzi.Czym właściwie jest endometrium? Prawdę mówiąc, moja ginekolog prowadząca, nie wspominała mi o nim, nie wiem czy to dobrze czy źle :|
reklama
Candygirl600
Fanka BB :)
I w jaki sposób IUI radzi sobie z tym? Borykamy się z niepłodnością idiopatyczną, więc generalnie dopuszczam każdą opcję niepowodzeńTo że tak powiem wyściółka macicy w której zagniezdza się zarodek, jak jest za cienkie to niestety ale zarodek się nie zagniezdzi.
Brałam leki na zwiększenie endometrium tj np wiagreI w jaki sposób IUI radzi sobie z tym? Borykamy się z niepłodnością idiopatyczną, więc generalnie dopuszczam każdą opcję niepowodzeń
Candygirl600
Aaaa rozumiem Dziękuję za odpowiedzi i jeszcze raz gratuluję, trzymam kciuki za fasolkę :*Brałam leki na zwiększenie endometrium tj np wiagre
cikulinka
wiecie co w zasadzie to 16 miałam iui nr.5 jeszcze trochę mi zostało do testowania ale zastanawiam się czy testować czy dopiero jak by @ miała przyjsć testować i chyba tak zrobie ze zaczekam a przeciez to i tak nic nie zmieni..... jakoś taka ta niedziela dziwna od rana przy garach byłam a teraz chwile relaksu
dziewczyny.... zapytam te którym szczęśliwie udało się już zobaczyć dwie kreseczki.
czy któraś z WAs miała po owulacji bóle jajnika.. takie kłócie. nie ciągłe, ale trwa od wczoraj wieczora....
Ann ja tak mam jak mi jajeczka pękają czasami aż nie mogę się wyprostowac[emoji6]ile dni po owulacji jesteś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ann88
Zaangażowana w BB
Ann ja tak mam jak mi jajeczka pękają czasami aż nie mogę się wyprostowac[emoji6]ile dni po owulacji jesteś?
owulacja była w czwartek (miałam USG, dwa pęcherzyki, jeden już był pęknięty -sam. Drugi dorodny niemal gotów do pęknięcia. |Dostałam Pregnyl) oczywiście działania naturalne u mnie no i w sobote po południu pierwsze dość ostre ukłucia. Byłam na grillu u znajomych i czułam te ukłucia cały wieczór. dziś też cały dzień.
reklama
Podziel się: