reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Angela daj później znać jak się czujesz po lekach jestem ciekawa, bo jeśli w przyszłym tygodniu okaże się, że przyjdzie do mnie @ to wykupie tabl. Aromek i też zacznę brać. Póki co życzę powodzenia i będę trzymać kciuki :)
Dam znac na pewno. Pierwszy raz bd brala takie hormony, nie wiem czego mam sie spodziewac :)

reklama
Dam znac na pewno. Pierwszy raz bd brala takie hormony, nie wiem czego mam sie spodziewac :)
Ja kiedyś brałam Lametta (w 2015 r. przez 3 mies.), ale to skład ten sam co Aromek. Znalazłam taką informacje na ich temat : "Letrozolum – Femara (Aromek, Lametta) jest szeroko stosowanym lekiem w leczeniu niepłodności. Wywołuje owulację poprzez blokowanie produkcji estrogenów, co w konsekwencji prowadzi do zwiększonego wydzielania GnRH i syntezy FSH ".

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

29 - Bubu19821 - monitoring cyklu
31 - jasani - wizyta u lekarza
31 – maluty - testowanie
31 - natalix0 - monitoring cyklu
31- Bubu19821 - monitoring cyklu

KWIECIEŃ

02/03 – zylwia - testowanie
03 – panierkaa90 - testowanie
04 – froncia – wizyta u lekarza