reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja do in vitro mialam te same leki co do dwoch iui...wiec obciazenie takie same. Fakt in vitro jest pewniejsze ale i drozsze ale nie jest bardziej obciazajace organizm...
Dlatego rozważam in vitro za trzecim razem. Ale niech mi to już lekarz wytłumaczy bo w tym temacie jestem zielona.
Dziś byłam w klinice i dostałam receptę na clo więc jak tylko się pojawi @ to od razu zaczynam druga stymulacje do inseminacji.

reklama
Witam Was drogie staraczki od jakiegos czasu tu zagladam w ramach szukania pocieszenia. My z mezem staramy sie juz prawie od 2lat, z czego od lipca leczymy sie w klinice. Jestesmy po jednej nieudanej inseminacji dzis mielismy druga i teraz kolejne 14dni oczekiwania na cud...

Bubu ja po pierwszej IUI tak sie zalamalam ze naprawde skw tego nie spodziewalam..jak zobaczylam wynik bylam sama w domu,wpadlam w taka rozpacz,ze szok..pogasilam wszystkie swiatla wzielam whisky meza siadlam w kuchni na podlodzd i ryczalam jak male dziecko :((( ald podonioslam sie !! Fakt ze mialam watpliwosci czy podchodzic do drugiej IUI ale tu dziewczyny mnie nastawily ;))) pojechalam po lekach na monitoring noestety nie moglam podejsc-znikomy sluz plodny a pecherzyki dwa bardzo duze no i takie tam... Teraz w poniedzialek mam umowiona IUI :))) juz sie nie moge doczekac !!!! :) gdzies w srodku czuje ze to ten czas !! :) glowa do gory kochana!!

Jolancik prosze wpisz mnie do kalendarza 20.03 IUI ;)))

Witam wszystkie nowe staraczki !!!! :)
Bardzooo dobrze trafilyscie !!:)

Ja z Mezem staram sie od prawie 4lat..oboje mamy 26lat ( ja jeszcze 25 bo czekam na moje urodzinki hihi :) ) u nas wszystko fajnie super ale problemem jest chyba moja wysoka prolaktyna ale juz od dawna biore leki wiec jest w normie :) w poniedzialek podchodze do drugiej IUI :)

Witam Was drogie staraczki od jakiegos czasu tu zagladam w ramach szukania pocieszenia. My z mezem staramy sie juz prawie od 2lat, z czego od lipca leczymy sie w klinice. Jestesmy po jednej nieudanej inseminacji dzis mielismy druga i teraz kolejne 14dni oczekiwania na cud...
Witam ! I trzymam kciuki ! Ja w przyszłym tygodniu będę miała druga IUI.

Czesc dziewczyny... zylwia czyli jak miałaś mało śluzu plodnego to nie zrobikibTobie iui.... A bierzesz olej z wiesiolka??? Ja będę podchodzić do pierwszej iui na początku kwietnia mam nadzieję.....

Czesc dziewczyny... zylwia czyli jak miałaś mało śluzu plodnego to nie zrobikibTobie iui.... A bierzesz olej z wiesiolka??? Ja będę podchodzić do pierwszej iui na początku kwietnia mam nadzieję.....
Nigdy nie mialam problemu ze sluzem i nie wiem czy to po tych wszystkich lekach ?:( no tak,praktycznie w ogole go nie bylo i mialam dwa pecherzyki po 28mm i za pozno pojwchalam na monitoring i mialam bardzo male endo :( teraz pojechalam w 10dc mam 3 pecherzyki ten najladniejszy ma 15mm drugi troche mniejszy a trzeci duzy okolo 17 ale jest bardzo nieksztaltny taki rozlany..ale za to endo ladne bo narazie ma 8 :) do poniedzialku ladnie urosnie :)

Ja będę miała na cyklu naturalnym mam sie zgłosić w 12-13 dniu cyklu... oby nie było za późno.... ja zaczęłam też brać olej z wiesiolka... mam nadzieję nadzieje ze dojdzie do iui już nie mogę się doczekać.. .. jeszcze całe dwa tygodnie ....

Ja będę miała na cyklu naturalnym mam sie zgłosić w 12-13 dniu cyklu... oby nie było za późno.... ja zaczęłam też brać olej z wiesiolka... mam nadzieję nadzieje ze dojdzie do iui już nie mogę się doczekać.. .. jeszcze całe dwa tygodnie ....
Bedziemy trzymaly kciuki i o to samo prosze Was dziewczyny w poniedzialek !!! I zdecydowalam ze tym razem bez zwolnienia :) chociaz nie mam latwej pracy to jakos dam rade :))))

reklama
Zylwia bede trzymać kciuki..... mocno.. . Oby się udało...... daj znać jak po.... ściskam mocno..... ja myślę o ewentualnie jeden dzień wolnego wziąść.. ale zobaczymy.. . Jak wyjdzie... I jak będzie.... O której masz się zglosic ?

Do góry