reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja bym na twoim miejscu brała leki. Ja byłam niestety w ciąży pozamacicznej i brałam leki praktycznie do pojawienia się w szpitalu. U ciebie jest za wcześnie na to żeby coś stwierdzić. Powtorzylas dzisiaj betę?
Dzisiaj nie powtarzałam. Zrobię to w poniedziałek. Na razie biorę leki i staram się źle nie nastawiać.

reklama
Hej dziewczyny. Jestem pierwszy dzien po IUI. Jajniki (szczegolnie lewy) zaczely bolec po pierwszym gonalu I boli mnie do teraz. Do tego bylam spuchnieta - brzuch jak banka. W mojej klinice nie rozmawia sie z lekarzem tylko z pielegniarkami ktore konsultuja sie z lekarzem (co jest troche wkurzajace). Powiedzialy ze powinnam isc do swojego ginekologa zeby sie skonsultowac. Czytajac Wasze wpisy widze ze nie jest to takie nienormalne. Mam jeszcze pytanie - samo IUI....robil Wam je lekarz czy pielegniarki, bo u mnie byly to 2 pielegniarki. Pozdrawiam Was :)
U mnie też były dwie pielęgniarki. Poprzednim razem tylko jedna. Z lekarzem widziałam sie tylko na pierwszej wizycie. Potem już wszystko zalatwiałam z pielęgniarkami. Ja leczę się w Danii i tutaj to normalne.

Mam pytanie odnośnie pęcherzyków. Na ilu pecherzykach lekarz będzie robił iui? Pytam bo widzę że niektóre dziewczyny maja na jednym a mi nie chciał zrobić. Może muszę zmienić lek?
Raz miałam na dwóch w cyklu naturalnym, a potem na jednym przy stymulacji. Po dzisiejszym usg mam nadzieje, ze będzie więcej bo w lewym jajniki jeden 12mm i kilka po 8, a w prawym jeden 10 i dwa 8

Dziewczyny jak pamietacie nie mialam IUI bo mialam az dwa za duze pecherzyli i zero sluzu plodnego ... Doktor kazala mi zrobic progesteron w 22dc i wyszlo 40.0 czy mam sie o co martwic ? Zawsze mialam ponizej 10.0?

reklama
Do góry