reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
nie chcę Cię nakręcać ale coś może być na rzeczy :laugh2: może bardziej doświadczone dziewczyny ode mnie się wypowiedzą co o tym myślą ;)
Obecnie jestem w zakopanym i nie mam badan przy sobie ale nigdy nie mialam takiego progesteronu bo badam co miesiac .... I wydaje mo sie ze bylo mniej niz 10?

Obecnie jestem w zakopanym i nie mam badan przy sobie ale nigdy nie mialam takiego progesteronu bo badam co miesiac .... I wydaje mo sie ze bylo mniej niz 10?
Ja też miałam zawsze taki ok10-15 i w ciąży nigdy nie byłam. Może napisz sms do lekarza czy może to być też tak, że jesteś w ciaży bo nigdy nie miałaś tak wysokiego i czym to jest spowodowane bo się martwisz. Nie mam pojęcia...

Ja tak samo ostatnio pytałam moją dr czy nie warto bym brała po 2 tabl. clo by były 2 lub 3 pęcherzyki by zwiększyć szanse, ale stwierdziła że 1 dominujący przy 1 tabl. dziennie przez 5 dni w zupełności wystarczy bo inaczej mogłoby dojść do hiperstymulacji

reklama
Do góry