Ale Pani doktor mi tylko odpisala ze piekny progesteron a nic o ewentualnym badaniu bety badz test ciazowy?Ja bym zrobiła bete
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
nie chcę Cię nakręcać ale coś może być na rzeczy może bardziej doświadczone dziewczyny ode mnie się wypowiedzą co o tym myśląAle Pani doktor mi tylko odpisala ze piekny progesteron a nic o ewentualnym badaniu bety badz test ciazowy?
Obecnie jestem w zakopanym i nie mam badan przy sobie ale nigdy nie mialam takiego progesteronu bo badam co miesiac .... I wydaje mo sie ze bylo mniej niz 10?nie chcę Cię nakręcać ale coś może być na rzeczy może bardziej doświadczone dziewczyny ode mnie się wypowiedzą co o tym myślą
Agnieś191
Ja też miałam zawsze taki ok10-15 i w ciąży nigdy nie byłam. Może napisz sms do lekarza czy może to być też tak, że jesteś w ciaży bo nigdy nie miałaś tak wysokiego i czym to jest spowodowane bo się martwisz. Nie mam pojęcia...Obecnie jestem w zakopanym i nie mam badan przy sobie ale nigdy nie mialam takiego progesteronu bo badam co miesiac .... I wydaje mo sie ze bylo mniej niz 10?
natalix0
Inseminacja jutro o 11Trzymajcie kciuki!To daj znać jak u ciebie.. U mnie albo jutro albo w poniedziałek. Oj też już bym chciała mieć to za sobą
jolancik
Ja tak samo ostatnio pytałam moją dr czy nie warto bym brała po 2 tabl. clo by były 2 lub 3 pęcherzyki by zwiększyć szanse, ale stwierdziła że 1 dominujący przy 1 tabl. dziennie przez 5 dni w zupełności wystarczy bo inaczej mogłoby dojść do hiperstymulacji
Agnieś191
Mi lekarz mówił by pić przed by byl pełnyJak myślicie...Inseminacja na pełnym pęcherzu,czy nie ma to znaczenia?
Bubu19821
Trzymam kochana. Ja zaraz się dowiem kiedy będę miałaInseminacja jutro o 11Trzymajcie kciuki!
reklama
natalix0
Daj znaćTrzymam kochana. Ja zaraz się dowiem kiedy będę miała
Podziel się: