meg86
Fanka BB :)
Jaka wesoła superO tak. Róż aż bije po oczach bo wszyscy chyba (poza mamą i tatą) uważają, że dziewczę musi być różowe. Dla kontrastu ubrana w niebieskości przez tatę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka wesoła superO tak. Róż aż bije po oczach bo wszyscy chyba (poza mamą i tatą) uważają, że dziewczę musi być różowe. Dla kontrastu ubrana w niebieskości przez tatę
Piękna!!! [emoji7]O tak. Róż aż bije po oczach bo wszyscy chyba (poza mamą i tatą) uważają, że dziewczę musi być różowe. Dla kontrastu ubrana w niebieskości przez tatę
Vadera !! O mateńko! Jaka śliczna śmieszka!
Co do płci dziecka, ja zawsze chciałam mieć pierwszego syna, ale teraz to jest mi obojętne. Mam piękne imię dla dziewczynki moim zdaniem i chciałabym taką dziewuszkę trzymać i caaaałować !
Dzidzia po IUI i IVF?
A czy to prawda że po IVF dzieci rodzą się przed terminem?
Ludek a dostałas cos na pekniecie?
Ja nie bo po ovi zrobiły mi sie torbiele.
I monitoringu moja nie zalecała wiec nawet nie wiem czy pecherzyk pekl,a nic nie czułam -zadnego bólu.. Jak u Ciebie?