adunnnia90
Fanka BB :)
To weekend szybko Ci zleci [emoji4] tak jak piszesz myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki & jeszcze troszkę i testujesz &&&a ja dzisiaj 8 dzień po IUI, czuje się bardzo dobrze, nie mam żadnych przykrych dolegliwości, z wyjątkiem ospałości ale to najbardziej w godzinach popołudniowych. Oczywiście jestem pełna nadziei,ale zawsze biorę pod uwagę niepowodzenie. Trzymam się wersji, jeśli w coś bardzo uwierzysz to tak będzie.W tym cyklu piję pokrzywę i koper włoski, dzięki temu nie męczą mnie już przykre dolegliwości. W tamtym cyklu czułam się jak słoń który zaraz wybuchnie, a teraz jakoś tak mi lekko...Czekam do weekendu żeby rano dłużej pospać, no i gości mam- przyjeżdżają dwa smyki mojej siostry,3 i 6 lat, będzie wesoło, a ciotka znów musi się popisać kulinariami żeby dogodzić łobuzom przelecą te dni szybciorem, a w poniedziałek będzie 12 dni po IUI i już blisko efektów, obiecałam sobie że jak wszystko pójdzie pozytywnie zmykam na zwolnienie na 3 tygodnie, wolałabym dmuchać na zimne, pracuje w miejscu gdzie można się wszystkim zarazić, co prawda teraz w osobnym pokoju siedzę ale klienci ci sami...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom