reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luteina dopochwowo 2 x 0.1 ból mam miesiaczkowy...
Miałam wcześniej plamienia ale koło 14 dnia po IUI a nie od 10 dnia po IUI... I to były plamienia a teraz śluz zabarwiony
.. Kurde chyba znów się nie udało... A to była ostatnia IUI... Teraz szukam kliniki od in vitro Warszawa i okolice bo w mojej samo in vitro kosztuje 10000 bez leków bez ewentualnego mnożenia itp

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko trzymam mocno kciuki aby objawy byly ciążowe [emoji4] && kiedy testujesz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzisz... Takie nasze życie... Może jutro zrobię tą bete... Dziś słabo się czuję...grypsko mnie chyba łapie...
Liczę na to że Warszawa się ogarnie i będzie dofinansowywala ivf... Bo ponad 10000 to teraz nie mam... Chyba że wezmę kredyt...

Zrób jutro betę i już raczej powinna wyjść. Trzymam mocno kciuki, bo skoro jest inaczej niż wcześniej to może akurat...[emoji4]
A co do kosztów to rzeczywiście. U nas koszt in vitro już pewnie poszedł na wizyty, stymulacje i iui. Mąż mowi żebym się nie przejmowała tylko walczyła dalej. Ale weź tu się nie przejmuj, co dołożyliśmy na rozbudowę domu to już prawie poszło. Teraz iui i mam nadzieję, że się uda, a jeśli nie to już nie chce trzeciej próby tylko od razu in vitro.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba jutro spróbuję... 13 dni po IUI nie będzie za wczesnie

Bądź dobrej myśli:) A infekcja i ogólne osłabienie organizmu to też jakiś mały symptom...Myśl dzisiaj tylko o sobie, zrelaksuj się, zrób to na co masz ochotę, choćby to miało być leżenie pod kocykiem z pilotem w ręku...

a ja dzisiaj 8 dzień po IUI, czuje się bardzo dobrze, nie mam żadnych przykrych dolegliwości, z wyjątkiem ospałości ale to najbardziej w godzinach popołudniowych. Oczywiście jestem pełna nadziei,ale zawsze biorę pod uwagę niepowodzenie. Trzymam się wersji, jeśli w coś bardzo uwierzysz to tak będzie.W tym cyklu piję pokrzywę i koper włoski, dzięki temu nie męczą mnie już przykre dolegliwości. W tamtym cyklu czułam się jak słoń który zaraz wybuchnie, a teraz jakoś tak mi lekko...Czekam do weekendu żeby rano dłużej pospać, no i gości mam- przyjeżdżają dwa smyki mojej siostry,3 i 6 lat, będzie wesoło, a ciotka znów musi się popisać kulinariami żeby dogodzić łobuzom:) przelecą te dni szybciorem, a w poniedziałek będzie 12 dni po IUI i już blisko efektów, obiecałam sobie że jak wszystko pójdzie pozytywnie zmykam na zwolnienie na 3 tygodnie, wolałabym dmuchać na zimne, pracuje w miejscu gdzie można się wszystkim zarazić, co prawda teraz w osobnym pokoju siedzę ale klienci ci sami...

reklama
Mnie bolało w boku od torbieli. Ból jak na owulację tylko prawie non-stop.Trochę promieniujacy na nogę, tak jakby trochę drętwiała.

Do góry