Standardowo 14 dni po IUI, czyli w poniedziałek, a @ (nie) spodziewam się we wtorek. Termin jest jasny zastanawiam się tylko czy to ma sens, czuje to całe ciąganie podbrzusza raz z jednej raz z drugiej stronyJa robie 14 dni po iui. A lekarz mowil Ci cos? Kiedy mozesz testowac?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
A tak jak nastawienie przed Nowa praca? [emoji4]serio?! dzieki Adusia Kochana jestes ze tak szybko. to ide pic akurat cole i mąke mam
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte zeby torbiele zniknely [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hanuta
A ja w maju będę miała 34. Więc mamy tu zlot starych czarownic : -) Dziwne, ze lekarz tak Ci powiedział. Jeśli AHM jest w porządku to wiek ma tu drugorzędne znaczenie. A przy wrogim śluzie iui powinno pomóc.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moje kochane juz o to pytalam ale moze gdzies umknelo a wiec jak to jest ze wspołżyciem po IUI ? Wczoraj mialam robione
Mi gin kazała poprawić dzień po, więc nie ma przeciwskazań
Ja nie mam zadnych objawow nic a nic [emoji16] Molly warto sprawdzic wynik, zeby wiedziec od razu co robic czy dzialac z kolejna iui i przede wszystkim umowic sie do lekarza [emoji6]Standardowo 14 dni po IUI, czyli w poniedziałek, a @ (nie) spodziewam się we wtorek. Termin jest jasny zastanawiam się tylko czy to ma sens, czuje to całe ciąganie podbrzusza raz z jednej raz z drugiej strony
katharina203
Ja mialam poprawic po min godzinie od iui...Dziewczyny moje kochane juz o to pytalam ale moze gdzies umknelo a wiec jak to jest ze wspołżyciem po IUI ? Wczoraj mialam robione
vadera
Uff też nadrobiłam. Witam nowe staraczki!!!
Adunnnia tak na szybko bo ja dziś w rozsypce: dostaniesz (powinnaś) dostać arkusz ze wszystkimi procedurami. Przede wszystkim niech Ci doktor wszystkie kolejno jak dziecku (nie jest to przytyk do Ciebie tylko rada bo my kobiety czasem się unosimy honorem, że wszystko wiemy i głupio nam dopytać - BŁĄD ! ). Po kolei na czym każda polega a tam gdzie są np. dwie do wyboru (IMSI, ICSI) niech powie jaką zaleca dla was i dlaczego.
Czym się różni tryb długi od krótkiego i dlaczego ten a ten jest dla was lepszy. Jesli chodzi o badania to dopytać co ew. jeszcze powinniście zrobić. Co by osobiście polecał. Tyle mi przychodzi na już. Jak znajdę chwilę to wpadnę na dłużej i pomyślę jeszcze. A jak Kath zajrzy to ona też Ci pewnie podpowie bo ma pamięć niebo lepszą ode mnie. Mnie takie rzeczy trzymają się głównie wtedy gdy są na bieżąco
Adunnnia tak na szybko bo ja dziś w rozsypce: dostaniesz (powinnaś) dostać arkusz ze wszystkimi procedurami. Przede wszystkim niech Ci doktor wszystkie kolejno jak dziecku (nie jest to przytyk do Ciebie tylko rada bo my kobiety czasem się unosimy honorem, że wszystko wiemy i głupio nam dopytać - BŁĄD ! ). Po kolei na czym każda polega a tam gdzie są np. dwie do wyboru (IMSI, ICSI) niech powie jaką zaleca dla was i dlaczego.
Czym się różni tryb długi od krótkiego i dlaczego ten a ten jest dla was lepszy. Jesli chodzi o badania to dopytać co ew. jeszcze powinniście zrobić. Co by osobiście polecał. Tyle mi przychodzi na już. Jak znajdę chwilę to wpadnę na dłużej i pomyślę jeszcze. A jak Kath zajrzy to ona też Ci pewnie podpowie bo ma pamięć niebo lepszą ode mnie. Mnie takie rzeczy trzymają się głównie wtedy gdy są na bieżąco
Masz racje, chyba lepiej sprawdzić żeby moc działaćJa nie mam zadnych objawow nic a nic [emoji16] Molly warto sprawdzic wynik, zeby wiedziec od razu co robic czy dzialac z kolejna iui i przede wszystkim umowic sie do lekarza [emoji6]
adunnnia90
Ok super dzieki [emoji4] [emoji4] [emoji4]Uff też nadrobiłam. Witam nowe staraczki!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
natalix0
Witam.Zawsze wzbraniałam się od uczęszczania na forach...czytałam, ale się nie udzielałam -sądziłam, że nie jest mi to potrzebne, bo przecież już pewnie jestem w ciąży. ..i tak od 2,5 lat....Nie chce być z tym już sama. ...Zdecydowaliśmy się z mężem na iui, bo mam wrogi śluz. ..test PCT wykazał, że przedostały się 3 plemniki, ale martwe. ..wszystkie pozostałe badania bardzo dobre. ...dr z Kliniki powiedział, że jest to mało miarodajny test. ...ale jeśli tak długo nie zachodzę w ciążę ,to może to jest przyczyną? Czy któraś z Was miała wrogość śluzu?
Podziel się: