wypiłam, pospalam bo noc zarwna i na razie ok. a moze byc pepsi tak wgl czy cola?
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ogolnie pepsi albo cola tak napisalam a ja zawsze z pepsi pije [emoji3] [emoji6]wypiłam, pospalam bo noc zarwna i na razie ok. a moze byc pepsi tak wgl czy cola?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochanaA tak jak nastawienie przed Nowa praca? [emoji4]
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte zeby torbiele zniknely [emoji4]
po antykach mam plamienie non stop czyli okres trwa juz 12 dni! od kilku to plamienie, ale jednak wciaz jest.ciekawe co jutro powie.
co do pracy czuje ekscytacje i przerazenie
plus jest taki ze zajme glowe nowymi rzeczami nie bede myslec o niepowodzeniach w zajsciu w ciaze i sie moze uda
co u Ciebie??
adunnnia90
Fanka BB :)
Dokladnie zobacz azjak odpuscila i jej sie udalo naturals [emoji4] ja sie juz ekstytuje wizyta ktora mamy za tydzien coraz czesciej mysle jak to bedzie, kiedy i co i jak [emoji4]Dziękuję kochana
po antykach mam plamienie non stop czyli okres trwa juz 12 dni! od kilku to plamienie, ale jednak wciaz jest.ciekawe co jutro powie.
co do pracy czuje ekscytacje i przerazenie
plus jest taki ze zajme glowe nowymi rzeczami nie bede myslec o niepowodzeniach w zajsciu w ciaze i sie moze uda
co u Ciebie??
Mi lekarz zawsze kazal robic 7 dni przed spodziewana miesiaczkaDziewczyny w którym dc zrobić progesteron żeby potwierdzic że owulacja była? Czy jeszcze jakiś hormon mam zrobić żeby te owulacje potwierdzić?
angelawwa
Zaangażowana w BB
to jutro lece akurat 6 dni przed @Mi lekarz zawsze kazal robic 7 dni przed spodziewana miesiaczka
Dziewczyny jeśli chodzi o poprawianie po iui to ja podeszłam do tego matematycznie :-) No bo jeśli przy naturalnych staraniach mamy 10% szans, a przy iui 20% to, gdy połączymy te dwie metody to mamy 30% szans :-)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
angelawwa
Zaangażowana w BB
Pewnie celujace z matematyki masz hehe.Dziewczyny jeśli chodzi o poprawianie po iui to ja podeszłam do tego matematycznie :-) No bo jeśli przy naturalnych staraniach mamy 10% szans, a przy iui 20% to, gdy połączymy te dwie metody to mamy 30% szans :-)
My niestety tylko procenty dawcy nie możemy nic od siebie dodać, no chyba że liczymy super minetke hehe.
Podziel się: