Ja robie 14 dni po iui. A lekarz mowil Ci cos? Kiedy mozesz testowac?Bety jeszcze do tej pory nie robiłam Ile czasu trzeba czekać na wynik?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robie 14 dni po iui. A lekarz mowil Ci cos? Kiedy mozesz testowac?Bety jeszcze do tej pory nie robiłam Ile czasu trzeba czekać na wynik?
Teraz tylko czekam na wizyte. Jak zobaczę to uwierzę zastanawiam się czy u nas nie był tzw. efekt odbicia. Czytałam że po stymulacji a nawet po antykoncepcji organizm lepiej pracuje. Ja zrobiłam sobie przerwę od leków i myślenia. Skupilam się na laparo i może pomogło... Zobaczymy co będzie..Nie czytaj głupot w internecie tylko zajmij głowę czymś przyjemnym Bardzo się cieszę, że się Wam udało.
I niech ktoś teraz przestanie wierzyć w cuda, to uduszę!!!
Jesteś żywym przykładem, że w nawet "beznadziejnych" (bez urazy) przypadkach - udaje się!
Mi lekarz mówił ze mozna poprawiac po iui tak w razie wuDziewczyny moje kochane juz o to pytalam ale moze gdzies umknelo a wiec jak to jest ze wspołżyciem po IUI ? Wczoraj mialam robione
Ok dziekuje za odpowiedzMi lekarz mówił ze mozna poprawiac po iui tak w razie wu
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Slone paluszki i cola na wymioty a na rozwolnienie łyżka maki kartoflanej z szklanka coli i to wypicDziewczyny przepraszam ja z innej beczki. chyba dostałam jelitówki. w nocy wymiotowalam, rano rozwolnienie calyczas mi niedobrze, brzuchboli. dzwonie do meza i on tez rano rozwolnienie znacie moze jakis sposob na to?? jakies leki?? Mam nadzieje ze dam rade jutro isc do ginek na wizyte..
serio?! dzieki Adusia Kochana jestes ze tak szybko. to ide pic akurat cole i mąke mamSlone paluszki i cola na wymioty a na rozwolnienie łyżka maki kartoflanej z szklanka coli i to wypic
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nifuroksazyd pomaga w takich przypadkach i stoperan. I dużo herbaty mietowejDziewczyny przepraszam ja z innej beczki. chyba dostałam jelitówki. w nocy wymiotowalam, rano rozwolnienie calyczas mi niedobrze, brzuchboli. dzwonie do meza i on tez rano rozwolnienie znacie moze jakis sposob na to?? jakies leki?? Mam nadzieje ze dam rade jutro isc do ginek na wizyte..