reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny moje kochane juz o to pytalam ale moze gdzies umknelo ;) a wiec jak to jest ze wspołżyciem po IUI ? Wczoraj mialam robione

Nie czytaj głupot w internecie tylko zajmij głowę czymś przyjemnym :) Bardzo się cieszę, że się Wam udało.
I niech ktoś teraz przestanie wierzyć w cuda, to uduszę!!!
Jesteś żywym przykładem, że w nawet "beznadziejnych" (bez urazy) przypadkach - udaje się! :)
Teraz tylko czekam na wizyte. Jak zobaczę to uwierzę ;) zastanawiam się czy u nas nie był tzw. efekt odbicia. Czytałam że po stymulacji a nawet po antykoncepcji organizm lepiej pracuje. Ja zrobiłam sobie przerwę od leków i myślenia. Skupilam się na laparo i może pomogło... Zobaczymy co będzie..

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam ja z innej beczki. chyba dostałam jelitówki. w nocy wymiotowalam, rano rozwolnienie calyczas mi niedobrze, brzuchboli. dzwonie do meza i on tez rano rozwolnienie :( znacie moze jakis sposob na to?? jakies leki?? Mam nadzieje ze dam rade jutro isc do ginek na wizyte.. :)

Dziewczyny przepraszam ja z innej beczki. chyba dostałam jelitówki. w nocy wymiotowalam, rano rozwolnienie calyczas mi niedobrze, brzuchboli. dzwonie do meza i on tez rano rozwolnienie :( znacie moze jakis sposob na to?? jakies leki?? Mam nadzieje ze dam rade jutro isc do ginek na wizyte.. :)
Slone paluszki i cola na wymioty a na rozwolnienie łyżka maki kartoflanej z szklanka coli i to wypic

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nifuroksazyd pomaga w takich przypadkach i stoperan. I dużo herbaty mietowej

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry