reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

19 - Moniczka2 - beta hcg
23 - Hanuta - pierwsza wizyta ciążowa
23 - Oska305 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu
27 – anett96 – monitoring cyklu
30/31 – Mikaaaaa - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg

LUTY

27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill

Nowe dziewczyny czy dopisać Was do naszego kalendarza? :) Napiszcie kiedy co macie.
Poproszę o dopisanie mnie do kalendarza ja tez 30/31 Beta/test

Hanuta szczęściaro! Gratulacje Podziel się przepisem na powodzenie

Dziękuję :) Nie ma przepisu na powodzenie. Chyba trzeba bardzo wierzyć, że sie uda :) Trudno mi się wymądrzać bo starałam się o maleństwo dwa lata i dobrze znam comiesięczny ból kiedy nie wychodziło. Wielokrotnie sama siebie oczukiwalam, że i tak nic z tego nie będzie. Chyba robiłam to po to, zeby mniej bolało jak juz @ przyjdzie :( Tym razem postanowiłam, że nie będę sama siebie oszukiwać - będzie co ma być. Pani dr powiedziała mi, żeby sie nie nastawiać bo rzadko kiedy wychodzi po pierwszym IUI, raczej tak po 3-4. No więc na 3-4 IUI psychicznie się nastawiłam :)

Ja tez teraz staram się sama sobie przetłumaczyć, ze co ma być to będzie. Tylko my mamy jeszcze tylko dwa cykle na iui. Pod koniec marca jedziemy do UK i wracamy dopiero w listopadzie :-( Ale trudno. Poprzednio udało nam się naturalnie to może i teraz. Zakładając, że iui nie wyjdzie :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak z innej beczki. Moja siostra jest w 21 tyg ciąży bliźniaczej i okazał o się, ze ma łożysko przodujące. Macie w tym jakieś doświadczenie? Ona mieszka w Anglii i tam mówią jej, ze to nic takiego i za miesiąc tylko do kontroli. Nie wiemy czy odpowiednio do tego podchodzą. Siostra panikuje, a oni nic sobie z tego nie robią.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Uff ... Nadrobiłam zaległości ;)
Witam wszystkie nowe staraczki i gorąco trzymam kciuki! Ja jestem żywym przykładem tego, ze IUI moze sie udać. Nie poddawajcie sie!
Dziś powtórzyłam betę bo minęło 5 dni od poprzedniej (ponad 400) i chciałam mieć pewność ze wszystko jest ok. Wynik 3883 :) w poniedziałek wizyta u gin.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!!! :))))

reklama
Do góry