Co do prl to zgodzę się z Oska bo leki nie rozwiązują problemu. Ja mam podwyższoną lekko zazwyczaj i jest to wynikiem permanentnego już stresu wiadomego pochodzenia choć wynik z wczoraj jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Gin pierwsze co to ładowali leki na jej zbicie a teraz moja endo powiedziała że najpierw pomajstrujemy przy tsh i zobaczymy co się wydarzy z prl. Jak dostanę @ to zrobię badanie z obciążeniem i zobaczymy co się wydarzy. Do tej pory to badanie wychodziło ok. Być może nasze niepowodzenia wynikają nie tylko ze słabego nasienia ale może właśnie coś mi nie styka na hormonach... A może poprostu się doszukuje...
reklama
Hanuta
Fanka BB :)
Uff ... Nadrobiłam zaległości
Witam wszystkie nowe staraczki i gorąco trzymam kciuki! Ja jestem żywym przykładem tego, ze IUI moze sie udać. Nie poddawajcie sie!
Dziś powtórzyłam betę bo minęło 5 dni od poprzedniej (ponad 400) i chciałam mieć pewność ze wszystko jest ok. Wynik 3883 w poniedziałek wizyta u gin.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie nowe staraczki i gorąco trzymam kciuki! Ja jestem żywym przykładem tego, ze IUI moze sie udać. Nie poddawajcie sie!
Dziś powtórzyłam betę bo minęło 5 dni od poprzedniej (ponad 400) i chciałam mieć pewność ze wszystko jest ok. Wynik 3883 w poniedziałek wizyta u gin.
katharina203
Czy to czasem nie beda blizniaki?Uff ... Nadrobiłam zaległości
Jeszcze raz gratulacje a czy możesz przypomnieć jaki u Was był problem i co pomogło. Jakieś zalecenia przed\po iui?Uff ... Nadrobiłam zaległości
Ja bardzo mocno trzymam kciuki i kibicuję
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Hanuta
Hanuta
Jeszcze raz gratulacje a czy możesz przypomnieć jaki u Was był problem i co pomogło. Jakieś zalecenia przed\po iui?
Ja bardzo mocno trzymam kciuki i kibicuję
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Problem był najpierw z drożnością, ale ostatecznie po dwóch zabiegach udało sie je udrożnić, a pózniej jak sie okazało z wrogością śluzu.
Nie miałam specjalnych zaleceń przed i po od pani dr poza przyjmowaniem luttagenu.
Odpoczywaj po i staraj sie nie forsować będzie dobrze! W końcu musi. Ja bardzo wierze, ze dla każdej z nas nadejdzie ten dzień. Medycyna poszła do przodu na szczęście. Pewnie gdybym urodziła sie w czasach moich rodziców to nigdy bym nie doczekała dziecka. Głowa do góry
Hanuta ogromne gratulacje. Teraz tylko spokojnie do szczęśliwego finału : -)
A mnie dalej boli całe podbrzusze, w nocy nie mogłam przez to spać. I już nie wiem czemu to przypisać. Niby ból jak na okres, ale za długo i za wcześnie... Ześwirować można od tego czekania i wsłuchiwania się w siebie!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie dalej boli całe podbrzusze, w nocy nie mogłam przez to spać. I już nie wiem czemu to przypisać. Niby ból jak na okres, ale za długo i za wcześnie... Ześwirować można od tego czekania i wsłuchiwania się w siebie!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Dokladnie tak jak mówisz! [emoji4] na kazda przyjdzie czas tylko poprostu niektore z nas musza trochę poczekac [emoji4]Problem był najpierw z drożnością, ale ostatecznie po dwóch zabiegach udało sie je udrożnić, a pózniej jak sie okazało z wrogością śluzu.
Nie miałam specjalnych zaleceń przed i po od pani dr poza przyjmowaniem luttagenu.
Odpoczywaj po i staraj sie nie forsować będzie dobrze! W końcu musi. Ja bardzo wierze, ze dla każdej z nas nadejdzie ten dzień. Medycyna poszła do przodu na szczęście. Pewnie gdybym urodziła sie w czasach moich rodziców to nigdy bym nie doczekała dziecka. Głowa do góry
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hanuta jeszcze raz gratulujemy!!! I zazdraszczamy w pozytywny sposób... Trzymam kciuki za to żeby wszystko przebiegało cudownie.. Beta śliczna...Uff ... Nadrobiłam zaległości
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
STYCZEŃ
19 - Moniczka2 - beta hcg
23 - Hanuta - pierwsza wizyta ciążowa
23 - Oska305 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu
27 – anett96 – monitoring cyklu
30/31 – Mikaaaaa - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg
LUTY
27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill
Nowe dziewczyny czy dopisać Was do naszego kalendarza? Napiszcie kiedy co macie.Winston Churchill
Ostatnia edycja:
Podziel się: