Moniczka2 jak Twoja beta? Daj znac, kciuki zacisnięte
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wiele lepiej jednak chorubsko trzeba wylezec...Dziewczyny jak tam dziś nastroje?
Ada jak Twoje zdrowie dzis? Lepiej coś?
Poproszę o dopisanie mnie do kalendarza ja tez 30/31 Beta/test,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
STYCZEŃ
19 - Moniczka2 - beta hcg
23 - Hanuta - pierwsza wizyta ciążowa
23 - Oska305 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu
27 – anett96 – monitoring cyklu
30/31 – Mikaaaaa - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg
LUTY
27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdyNowe dziewczyny czy dopisać Was do naszego kalendarza? Napiszcie kiedy co macie.
Winston Churchill
Hanuta szczęściaro! Gratulacje Podziel się przepisem na powodzenie
Gratulacje !!!! )))Uff ... Nadrobiłam zaległości
Witam wszystkie nowe staraczki i gorąco trzymam kciuki! Ja jestem żywym przykładem tego, ze IUI moze sie udać. Nie poddawajcie sie!
Dziś powtórzyłam betę bo minęło 5 dni od poprzedniej (ponad 400) i chciałam mieć pewność ze wszystko jest ok. Wynik 3883 w poniedziałek wizyta u gin.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez mam problem z ta prolaktyna nastarszylas mnie musze sie zbadacHanuta gratulacje
Azjak: wysoka prolaktyna może być też wynikiem guza przysadki mózgowej (tak jest w moim przypadku). Możesz poprosić o skierowanie na rezonans.