Nie dziekuje ja juz bym chciala miec to za soba.... wszyscy mowia ze spokoj najwazniejszy przy tym I bez stresu...tylko jak to zrobic ?!To trzymam kciuki! Pierwsza była dla mnie dużym przeżyciem, dzisiaj poszło już bez większych emocji
reklama
Wydaje mi się, ze tak mówią tylko te osoby, które nie miały z tym nic do czynienia. Nie da się spokojnie i bez emocji. Każdy zostaje z tym samNie dziekuje ja juz bym chciala miec to za soba.... wszyscy mowia ze spokoj najwazniejszy przy tym I bez stresu...tylko jak to zrobic ?!
adunnnia90
Fanka BB :)
Hej Molly [emoji4] ja jestem po 4 IUI jutro robie bete.Dzięki dziewczyny, miło wreszcie obcować z osobami, które przechodzą to samo My leczymy się w Olsztynie, mamy tu tylko jedna klinikę, Artemida. Czy się udało, dowiemy się za 14 dni, czyli ok30 stycznia. Jeśli nie teraz to za miesiąc spróbujemy jeszcze raz. Podobno największe szanse są przy pierwszych trzech próbach? Potem to już tylko invitro zostanie... a Wy ile prób lui przewidujecie?
Trzymam za Ciebie kciuki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja za Ciebie!Hej Molly [emoji4] ja jestem po 4 IUI jutro robie bete.
Trzymam za Ciebie kciuki
Trzymam kciuki daj znac !!!Hej Molly [emoji4] ja jestem po 4 IUI jutro robie bete.
Trzymam za Ciebie kciuki
A jak tam samopoczucie przed betowaniem?Hej Molly [emoji4] ja jestem po 4 IUI jutro robie bete.
Trzymam za Ciebie kciuki
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Anett jak tam po wizycie co ci ginka powiedziała?!
Przekonam sie niedlugo jak to jest... ja jestem osoba wiecznie sie stresuje I denerwuje wiec moze byc ze mna ciezkoWydaje mi się, ze tak mówią tylko te osoby, które nie miały z tym nic do czynienia. Nie da się spokojnie i bez emocji. Każdy zostaje z tym sam
adunnnia90
Fanka BB :)
O dziwo bardzo spokojna jestem chyba sie juz nastawilam na in vitro, jak sie nie udalo trudno trzeba isc do przodu [emoji4] objawow jako tako nie wyszukuje...brzuch boli jak na @ zobaczymy jutro.
reklama
Addunia trzymam kciuki za jutro!
Witam Molly!! Na pewno Cie wesprzemy
Dziewczyny wiec wizyta tak:
brała jak pamietacie moze luteine zeby wywolac okres bo mi sie poszalały hormony od ovitrelle. No i w nocy dostaam okresu wiec dzis poszłam a tam tak: nie mam juz torbieli - teraz mam dwie!!!! to cały czas rośnie zatem dostałam antykoncepcje na wchlonienie i dnia 27 do mam wizyte kontrolna - zobaczy jak sie wchlaniaja i wowczas zadecyduje ile jeszcze je brac. Co do in vitro to do kwietnia i tak nie mozemy jej zrobic bo ustawa nakazuje 12 mcy leczenia w klinice nieplodnosci wczesniej.Do tej pory ona spróbowała by zrobic jedna a moze i dwie iui jeszcze bo powiedziala ze skoro nam sie naturalnie udało to wg niej jest szansa na powodzenie...
aha zeby juz sie nie stymulowac clo dostalam info o leku ktory nie jst refundowane w pl i on jest nie na stymulacje tylko na raka piersi ale w usa ponc w powodzeniem sie go stosuje i sa dobre wyniki tylko zeciagnie sie za nim fama ze dzieci moga sie rodzic z wadami po stymulacji nim. Wg niej najnowsze badania tego nie potwierdzaja na duzych grupach kobiet no ale zgode musze podpisac jak go chce bo po nim nie ma skutkow ubocznych jak po CLO. I teraz nie wiem czy sie na niego decydowac - nazywa sie Letrozol. Była nim ktoras z Was stymulowana??
Witam Molly!! Na pewno Cie wesprzemy
Dziewczyny wiec wizyta tak:
brała jak pamietacie moze luteine zeby wywolac okres bo mi sie poszalały hormony od ovitrelle. No i w nocy dostaam okresu wiec dzis poszłam a tam tak: nie mam juz torbieli - teraz mam dwie!!!! to cały czas rośnie zatem dostałam antykoncepcje na wchlonienie i dnia 27 do mam wizyte kontrolna - zobaczy jak sie wchlaniaja i wowczas zadecyduje ile jeszcze je brac. Co do in vitro to do kwietnia i tak nie mozemy jej zrobic bo ustawa nakazuje 12 mcy leczenia w klinice nieplodnosci wczesniej.Do tej pory ona spróbowała by zrobic jedna a moze i dwie iui jeszcze bo powiedziala ze skoro nam sie naturalnie udało to wg niej jest szansa na powodzenie...
aha zeby juz sie nie stymulowac clo dostalam info o leku ktory nie jst refundowane w pl i on jest nie na stymulacje tylko na raka piersi ale w usa ponc w powodzeniem sie go stosuje i sa dobre wyniki tylko zeciagnie sie za nim fama ze dzieci moga sie rodzic z wadami po stymulacji nim. Wg niej najnowsze badania tego nie potwierdzaja na duzych grupach kobiet no ale zgode musze podpisac jak go chce bo po nim nie ma skutkow ubocznych jak po CLO. I teraz nie wiem czy sie na niego decydowac - nazywa sie Letrozol. Była nim ktoras z Was stymulowana??
Podziel się: