reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja dzis do 11 pospałam :) dzis wybieramy sie do rodzicow na obiad i do knajpki na deserek po poludniu. Wiztyta o 8.40 jutro tylko ze po odstawieniu dupka po 1,2 dniach mialam dostac okreu i dzis 3 dzien i nic....a Ty jakies przeczucia co do siebie? Dasz rade do wtorku? rozmyslas wciaz czy dajesz rade nie? :)
Daje rade , jakbym powiedziala ze nie mysle to bym sklamala, ale to nie sa ciągle myśli. Wlasnie jestem najspokjniesza z tych wszystkich podejsc no i nie wyszukuje zadnych objawow ani ciazowych ani na @ [emoji4] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co j sie zaczelam zastanawiac czy jest sens zebym wgl szła jutro do ginek. okresu nie ma wiec cykl sie nie zaczal jeszcze... no chyba zeby pogadac o invitro..
Zrobisz jak uważasz ale ja bym poszła.. Ale ja jestem panikara. A ty w której fazie cyklu miałaś przyjść? Po pierwsze lepiej sprawdzic co i jak a po drugie porozmawiać jak widzi waszą dalszą drogę... Ja też skłaniam się ku in vitro jak tym razem się nie uda tylko nie wiem czy w ferti... Na wizycie 24 porozmawiam z moją jak ona to widzi...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Wreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu ;) A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy :) a ja ide sie relaksowac przy winie.

reklama
Wreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu ;) A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy :) a ja ide sie relaksowac przy winie.
Powodzenia jutro [emoji4] o ktorej IUI? Bede trzymać kciuki &&&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry