Dziekuje za podpowiedź. Warto spróbowacMoj pomimo dobrych plemnikow mial brac fertillman...wiem tez i poczytajcie o tym ze mezczyznom pomaga pylek pszczeli...do in vitro duzo dziewczyn dawalo go swoim mezom
reklama
a tak z innej beczki ... jak macie chwile to obejrzyjcie mozna pomóc tak WOŚP..
.Link do: OGLĄDAJMY I POMAGAJMY!....
.Link do: OGLĄDAJMY I POMAGAJMY!....
adunnnia90
Fanka BB :)
Daje rade , jakbym powiedziala ze nie mysle to bym sklamala, ale to nie sa ciągle myśli. Wlasnie jestem najspokjniesza z tych wszystkich podejsc no i nie wyszukuje zadnych objawow ani ciazowych ani na @ [emoji4] [emoji6]ja dzis do 11 pospałam dzis wybieramy sie do rodzicow na obiad i do knajpki na deserek po poludniu. Wiztyta o 8.40 jutro tylko ze po odstawieniu dupka po 1,2 dniach mialam dostac okreu i dzis 3 dzien i nic....a Ty jakies przeczucia co do siebie? Dasz rade do wtorku? rozmyslas wciaz czy dajesz rade nie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co j sie zaczelam zastanawiac czy jest sens zebym wgl szła jutro do ginek. okresu nie ma wiec cykl sie nie zaczal jeszcze... no chyba zeby pogadac o invitro..Kurdę ale ona mi dała dupka wlasnie zeby okres przyszedl normalnie , bo mi sie jakby cykl zatrzymal torbiele i wgl
Zrobisz jak uważasz ale ja bym poszła.. Ale ja jestem panikara. A ty w której fazie cyklu miałaś przyjść? Po pierwsze lepiej sprawdzic co i jak a po drugie porozmawiać jak widzi waszą dalszą drogę... Ja też skłaniam się ku in vitro jak tym razem się nie uda tylko nie wiem czy w ferti... Na wizycie 24 porozmawiam z moją jak ona to widzi...Wiecie co j sie zaczelam zastanawiac czy jest sens zebym wgl szła jutro do ginek. okresu nie ma wiec cykl sie nie zaczal jeszcze... no chyba zeby pogadac o invitro..
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam do was dziewczyny takie pytanie... Czy wy i wasi M odstawiliscie kawę całkowicie?
A kawa ma aż tak bardzo negatywny wpływ? My po 2 dziennie pijemy. I bym bez nich nie funkcjonowała ( jedyne uzależnienie)..Mam do was dziewczyny takie pytanie... Czy wy i wasi M odstawiliscie kawę całkowicie?
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Wreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy a ja ide sie relaksowac przy winie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy a ja ide sie relaksowac przy winie.
adunnnia90
Ja pije kawe tylko nie przesadzam z ilosciamiMam do was dziewczyny takie pytanie... Czy wy i wasi M odstawiliscie kawę całkowicie?
reklama
adunnnia90
Powodzenia jutro [emoji4] o ktorej IUI? Bede trzymać kciuki &&&Wreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Podziel się: