reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Swiezy ananas. Nie przesadzac z iloscia...np ja jadlam 2 plasterki dziennie...tak 3 dni przed i 3 dni po...
Czyli jak ja piję dwie filiżanki a mąż jedną rano to może nie będzie tragedii... Winko wytrawne zacznę pić od monitoringu bo boję się że za duże endo wyhoduję. Ananasa też zamierzam wcinać od monitoringu. Pewnie IUI będę miała 13 dc tak jak ostatnio... Monitoring 11 dc więc może będzie ok...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli jak ja piję dwie filiżanki a mąż jedną rano to może nie będzie tragedii... Winko wytrawne zacznę pić od monitoringu bo boję się że za duże endo wyhoduję. Ananasa też zamierzam wcinać od monitoringu. Pewnie IUI będę miała 13 dc tak jak ostatnio... Monitoring 11 dc więc może będzie ok...

A z tym winkiem to jak ?

Watpie zeby przez 2 dni...po 1 lampce wina cos dalo...

Watpie zeby przez 2 dni...po 1 lampce wina cos dalo...
Tak myślisz? To może zacznę wcześniej... A jaki czas wcześniej powinno się pić winko? Jakoś się boję tego winka... Hmmm bo patrzyłam na kilka wcześniejszych usg (nie to z IUI) i po clo w dniu owu endo było 13-14... A czy po owulacji endo jeszcze rośnie???

A jak to jest z tym winkiem ? Czemu sie pije I ile ?
Jezeli ci rośnie samo z siebie i to dobrze to nie musisz pic. Ja czy do iui czy do in vitro podchodzilam na sztucznym cyklu. Wiec wzrost musialbyc wspomagany estrofemem. A w radach do in vitro zawsze dziewczyny pisaly ze wino jest na ukrwienie endometrium. I od 2dc tak jak zaczynalam stymulacje i estrofem to pilam po malej lampce czerwonego wina. Ale to nie jest lek...

Jezeli ci rośnie samo z siebie i to dobrze to nie musisz pic. Ja czy do iui czy do in vitro podchodzilam na sztucznym cyklu. Wiec wzrost musialbyc wspomagany estrofemem. A w radach do in vitro zawsze dziewczyny pisaly ze wino jest na ukrwienie endometrium. I od 2dc tak jak zaczynalam stymulacje i estrofem to pilam po malej lampce czerwonego wina. Ale to nie jest lek...
Lampka raczej nie powinna zaszkodzić jak myślisz? W dniu IUI miałam małe bo 9.

Dziewczyny od jutra zaczynam brac CLOSTILBEGYT mialyscie jakies skutki uboczne ? Caly tydzien pracuje nie wiem jak go brac ? Rano przed praca ?

reklama
Do góry