Moj M nie pije kawy alr ja bardzo lubie ,potrafie pic 5dziennie jak mam wolne... a czemu pytasz o kawe ? Ominal mnie jakis watekMam do was dziewczyny takie pytanie... Czy wy i wasi M odstawiliscie kawę całkowicie?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja piję 2 filiżanki dziennie. Czytałam że ze picie kawy w nadmiernych ilościach może wpływac na płodność ale nigdzie nie znalazłam czy były przeprowafzane badania w tym zakresie.Moj M nie pije kawy alr ja bardzo lubie ,potrafie pic 5dziennie jak mam wolne... a czemu pytasz o kawe ? Ominal mnie jakis watek
Kciuki zaciskamyWreszcie Was nadrobilam. niedawno wrocilam z weekendu z rodzina, nie ma to jak w domu A jutro o 12:30 IUI, jupi! I koniec stymulacji na ten miesiac, natreszcie po 14 dniach klucia sie.
Gratuluje pozytywnych wynikow bety i czekam na kolejny wtorkowy a ja ide sie relaksowac przy winie.
Robilli jakies badania ale nie byly do konca potwierdzone. Z tego co czytalam to 200 do 300 mg kofeiny na dobe uwazane jest za bezpieczne. To takie dwie slabe kawy. Ale kofeina jest tez w innych produktach- herbata, cola Itp. Kofeina w nadmiarze wyplukije/nie pozwala sie wiazac witaminom i mineralom. Czyli z ta kawa to jak ze wszystkim- szkodzi ale w nadmiarze.Ja piję 2 filiżanki dziennie. Czytałam że ze picie kawy w nadmiernych ilościach może wpływac na płodność ale nigdzie nie znalazłam czy były przeprowafzane badania w tym zakresie.
Powodzenia jutro [emoji4] o ktorej IUI? Bede trzymać kciuki &&&
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Spermiki o 10 a IUI o 12:30. Dzieki Dziewczyny
O ciekawe.. wlasnie dzwonilam do swojego lekarza I ocena owulacji we wtorek o 18Ja piję 2 filiżanki dziennie. Czytałam że ze picie kawy w nadmiernych ilościach może wpływac na płodność ale nigdzie nie znalazłam czy były przeprowafzane badania w tym zakresie.
Zapomnialam dopisac ze 24 stycznia o 18O ciekawe.. wlasnie dzwonilam do swojego lekarza I ocena owulacji we wtorek o 18
katharina203
Fanka BB :)
Joko ja pilam 1 dziennie a moj M ile chcial i do tego on normalnie alkohol...tylko ze to on nie byl problemem...teraz zrezygnowalam i czasami pije tylko inke...Mam do was dziewczyny takie pytanie... Czy wy i wasi M odstawiliscie kawę całkowicie?
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Swiezy ananas. Nie przesadzac z iloscia...np ja jadlam 2 plasterki dziennie...tak 3 dni przed i 3 dni po...Dziewczeta a jak to jest z tym ananasem przed IUI, juz dostalam pare rad ale moze wiecie cos jeszcze ?
Podziel się: