reklama
Wreszcie Was nadrobilam
Ten rok byl dosyc dziwny, kolejny rok staran o dziecko przeplatany duza iloscia wyjazdow z pracy, checia rzucenia tego wszystkiego i checia powrotu do Polski albo przeprowadzki gdziekolwiek byle by nie zostawac tutaj. Ale w sumie wszytko zostalo po staremu i jest dobrze. Tylko starsza sie zrobilam, 31 Mam nadzieje ze kolejny rok nie bedzie gorszy i tego sobie i Wam zycze. No nawet zeby 2017 byl najlepszy
Ten rok byl dosyc dziwny, kolejny rok staran o dziecko przeplatany duza iloscia wyjazdow z pracy, checia rzucenia tego wszystkiego i checia powrotu do Polski albo przeprowadzki gdziekolwiek byle by nie zostawac tutaj. Ale w sumie wszytko zostalo po staremu i jest dobrze. Tylko starsza sie zrobilam, 31 Mam nadzieje ze kolejny rok nie bedzie gorszy i tego sobie i Wam zycze. No nawet zeby 2017 byl najlepszy
Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?Jak tam nastroje po Sylwestrze?
Ja dzien zaczelam wspanisle hehe, nie ma to jak monitoring w klinice o 10 rano po imprezie ale udalo sie dotrzec, zaczynam dzisiaj zastrzyki z gonalu, kolejna wizyta w piatek rano.
ja jak porzadnego kielicha wypilam wczoraj to i gardlo ok
ja jutro monitoring o8.40 i moze iui
Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
Ale fajnie, juz jutro moze bedziesz po IUI Kciuki!!!
Tu gdzie mieszkam kliniki sa otwarte 7 dni w tygodniu niezaleznie czy jest swieto czy nie. w sumie to ma sens bo sobie same nie wybieramy dnia cyklu
Co do owulacji to jestem stymulowana a pozniej biore ovitrelle na pekniecie wiec patrzac na ostatni cykl to pewnie IUI wypadnie okolo 11 stycznia, chyba ze teraz dluzej pecherzyki beda musialy rosnac bo w tym cyklu mi zmniejszyli dawke gonalu.
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja jutro monitoring godz 9.15 [emoji4]Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
przyznam się..... jestem jakas niespokojna przed jutrzejszym badaniem nie to ze się go boje ale jakoś tak dziwnie......przepraszam musiałam o tym naskrobać
Daj znac jutro jak tam ogólnie po tym badaniu ... bo mnie tez wlasnie czeka .... trzymaj się.. musi być dobrze
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Będzie dobrze! Musi byc! [emoji4] Nowy rok musi zacząć sie dobrze [emoji2]przyznam się..... jestem jakas niespokojna przed jutrzejszym badaniem nie to ze się go boje ale jakoś tak dziwnie......przepraszam musiałam o tym naskrobać
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: