reklama
No mnie to bardzo ciekawi więc na następnej wizycie wszystkiego się będę chciała dowiedzieć bo nie chce wydawać pieniędzy na IUI jak one są nieskuteczne w moim wypadku gdy może warto zrobić ivf ... Tylko mój mąż nie chce na dzień dzisiejszy nawet o tym słuchać...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
To teraz masz tu nas... My wiemy co to doły!!!! Ja doły to chyba mam opanowane do perfekcji Hahaha nie ma co się dołować tylko trzeba walczyćDziewczyny a skąd wogóle jestescie ??? ja tez sie ciesze ze do Was dołączyłam...bo czasem miałam takie doły...a nawet nie miałam z kim pogdać.... ......
Ja okolice Wawy.... A ty trójmiasto? Dobrze pamiętam?Dziewczyny a skąd wogóle jestescie ??? ja tez sie ciesze ze do Was dołączyłam...bo czasem miałam takie doły...a nawet nie miałam z kim pogdać.... ......
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja wlkp kolo poznania a leczymy sie i jezdziny na iui do lodzi. Pewnie ze lzej na sercu sie robi jak z kims sie porozmawia i ze wiesz ze ta osoba Cie w pelni rozumie. [emoji4]Dziewczyny a skąd wogóle jestescie ??? ja tez sie ciesze ze do Was dołączyłam...bo czasem miałam takie doły...a nawet nie miałam z kim pogdać.... ......
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Ja wlasnie w pon mojego lekarza w klinice tez sie bede pytac jak to cenowo wychodzi i wogole jaki czas przygotowania do in vitro jest. Ile leki i jakie badania musimy miec zrobione... My jestesmy juz nastawieni na in vitro jesli ostatnia 4 IUI nam nie wyjdzie. To powiem wam dziewczyny ze moj maz jest tak nastawiony w tym wszystkim ze powiedzial ze nie spocznie poki nam sie nie uda...[emoji4]No mnie to bardzo ciekawi więc na następnej wizycie wszystkiego się będę chciała dowiedzieć bo nie chce wydawać pieniędzy na IUI jak one są nieskuteczne w moim wypadku gdy może warto zrobić ivf ... Tylko mój mąż nie chce na dzień dzisiejszy nawet o tym słuchać...
jolancik
Podsumowanie... Skończyłam 30 lat. Ten rok zaliczam do nieudanych. Początek roku starania naturalne bo miałam nadzieję że po laparoskopii w końcu się uda tak jak 2 moim koleżankom. Ale po 5 miesiącach wyniki moje i męża strasznie spadły. Do tego kłótnie w rodzinie które bardzo mnie dotknęły. Jedyny plus tego mijającego roku to ten że w końcu doczekałam się ślubu siostry Minęła nam 6 rocznica ślubu i jesteśmy po dwóch iui.
Super, to Addunia i Joko dawajcie znaka jak sie wywiecie. Moj maz i ja tez niechcielismy slyszec o in vitro ale nam sie juz zmienilo....Ja wlasnie w pon mojego lekarza w klinice tez sie bede pytac jak to cenowo wychodzi i wogole jaki czas przygotowania do in vitro jest. Ile leki i jakie badania musimy miec zrobione... My jestesmy juz nastawieni na in vitro jesli ostatnia 4 IUI nam nie wyjdzie. To powiem wam dziewczyny ze moj maz jest tak nastawiony w tym wszystkim ze powiedzial ze nie spocznie poki nam sie nie uda...[emoji4]
Froncia ja jestem z Wawy
reklama
adunnnia90
To mamy podobnie my tez 30 na karku i 6 lat po slubie [emoji4] mam nadzieje i trzymam kciuki ze za dwa tyg bedziesz cieszyć sie z pozytywnej bety i ze wlasnie tak super Ci sie zacznie ten Nowy rok [emoji2]Podsumowanie... Skończyłam 30 lat. Ten rok zaliczam do nieudanych. Początek roku starania naturalne bo miałam nadzieję że po laparoskopii w końcu się uda tak jak 2 moim koleżankom. Ale po 5 miesiącach wyniki moje i męża strasznie spadły. Do tego kłótnie w rodzinie które bardzo mnie dotknęły. Jedyny plus tego mijającego roku to ten że w końcu doczekałam się ślubu siostry Minęła nam 6 rocznica ślubu i jesteśmy po dwóch iui.
Podziel się: