reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Powtorze na bank!! Nie ciesze sie na razie bo widzicie taki wynik to nie wynik ale nie powiem jedna zlezka szczescia mi pociekla [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwie Ci sie. Tez bym sie cieszyła jak glupia [emoji4] chociaż jednej grudniowej sie udalo!!! [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jeśli mogę to się przyłączam... mam nadzieje ze urośnie w góre. i bedzie tylko wielka radość:):) ... ja dzisiaj dostałam okres i 4.01 mam HSG... mam nadzieje ze okres mi sie skonczy..... bo u mnie to różnie ....;/ a miejsc na inne terminy nie ma ..... ;/;/ a jak sie nie uda to będę szukac w innym szpitalu ..... :) Trzymam za Was wszystkie kciuki.....

Evelevel: niziutko srasznie , ale magiczna 5 przekroczona. Ja też bym się trzymała nadziei do upadłego. Oby za dwa dni poszła ostro w górę :)

Joko - a Ty jakie plany? Nie ma Cię w kalendarzu. Ty dopiero w lutym działąsz?
Jolancik - dziękuję za wpis do kalendarza.
Bertha - trzymam kciuki juz za 8 stycznia:)
Evelevel -suuuper! no chociaz jedna!!
Vadera - już niedługo!!!! :)
Ogląda któraś zaraz Pretty woman na tvp2 ? :) ja po raz enty ale ogladam obowiązkowo :)

Dziewczyny proponuję zrobić podsumowanie roku. U mnie działo się bardzo dużo:
Ja dostałam nerwicy po 10 latach pracy w korpo....
Zaszłam w ciążę i poroniłam..
Wyszłam za mąż :)
Straciłam pracę po 10 latach - ale zważając na stres chyba lepiej ze tak sie stało :)
Wzięłam się w końcu za naukę anglika :)
Przytyłam ok 6 kg :):)
I bardzo wypoczął mój organizm przez ten rok :)
I skończyłam 38 lat!! aaaaaaaa

Jak u Was? :)

Dziewczyny proponuję zrobić podsumowanie roku. U mnie działo się bardzo dużo:
Ja dostałam nerwicy po 10 latach pracy w korpo....
Zaszłam w ciążę i poroniłam..
Wyszłam za mąż :)
Straciłam pracę po 10 latach - ale zważając na stres chyba lepiej ze tak sie stało :)
Wzięłam się w końcu za naukę anglika :)
Przytyłam ok 6 kg :):)
I bardzo wypoczął mój organizm przez ten rok :)
I skończyłam 38 lat!! aaaaaaaa

Jak u Was? :)
Mi stuknela 30. Prace mam jak marzenie wiec nie ma co narzekac. W związku z naszymi problemami namowilam meza na psa po 6 latach breczenia i w przyszlym roku czekam na ciążę i wam tez tego zycze [emoji2] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi stuknęło 37, zaszłam w ciążę, z racji ciąży większość roku poza znienawidzoną pracą obecną :)) ) , wytrzymał ze mną kolejny rok pan małż, wychowałam małe stadko kotów , z których jeden z nami został choć miało ich już nie przybywać... O stratach ogoniastych rozpisywać się nie będę. Generalnie dużo się nie działo bo trza było główne zajęcia życiowe ograniczyć (jazda konna, góry). Za to mam skrystalizowane plany na przyszły rok a tego mijającego jak raz nie żegnam jakoś radośnie. W sensie w ogólnym rozrachunku nie był zły.

reklama
Do góry