reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Czesc dziewczyny. Jestem juz w domu. W szpitalu lezalam od niedzieli i nic nie wiem. Wypisali mnie bez wypisu bo dzis nie zdaza go zrobic. Crp jak pisałam mi wzroslo i to olali...swedzenie i pieczenie sromu olali...we wtorek w moczu mialam bardzo liczne bakterie choc podmylam sie nawet takim od nich specjalnym wacikiem czyms nasaczonym a w posiewie z srody nic nie stwierdzono...nie mam juz sily na te szpitale. Nie chce mi sie juz nawet kontaktu z moja gin. Poczekam do 2 listopada do wizyty. Nie mam juz ochoty na nic...
Przepraszam ze tylko o sobie...ale wpadlam w jakas apatie...

Kath ja miałam teraz taką samą sytuację. Pobieram mocz za każdym razem wręcz fanatycznie dbając o higienę bo raz faktycznie ja nawaliłam i zanieczyściłam próbkę. W ogólnych ponad 15 tyś bakterii , posiew czysty... Jak dla mnie ciała dało labo. Albo stało w ciepłym albo zanieczyścili, ale nic nie mówię bo przeca i tak powiedzą, że to ja:/ Tylko szlag mnie trafia, że ja za to płacę... A u Ciebie tylko niepotrzebne nerwy. Wrrrr siem rozpisałam :) W każdym bądź razie radość jak na razie, że razem z kropkiem wrociliście bo brzmiało groźnie.

Zuzik to z Adasia już duży zieciu:)

Bertha dobre wiadomości :) jak się czujesz?

Paula przykro mi :(

Kamisiu, Kath, Pyreczko, Vaderka, Madziu i M26 Wasze szczęście daje nam nadzieję :)

Kochane Staraczki i na nas też przyjdzie pora :*

Stacy, Niebajko co tam u Was?

Lumio hop, hop?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczyny :-)

Paula - które to było twoje podejście? nie załamuj się. :-)

Kamisiu -ja odpukac nie miałam mdłości, ale męczyła mnie zgaga :-) może ten imbir Ci pomoże.

Kath - co ty mówisz? tak długo czekalas na dziecko które masz pod sercem. Dla niego znajdź siły. Niestety okres ciąży, to taki okres że najłatwiej o infekcje. Jeżeli jest to trzeba się pozbyć, a może faktycznie to błąd laboratorium?

Madzia - jak się czujesz? ile Ci jeszcze zostało?

U nas w porządku, mała za parę dni skończy 7 miesięcy. Nadal mamy dwa ząbki. Wspaniałe jest to jak człowiek obserwuje zmiany, nowe umiejętności dziecka. Milenka stoi na czworaka, i czekam kiedy złapie że może się poruszać :-) wtedy to nam się zacznie :-) po pracy czas ucieka nawet nie wiem kiedy.

reklama
Paulka to wyj. teraz na to właśnie czas, później trzeba się otrząsnąć i stanąć do walki.

bertha bardzo się cieszę że tak dobre wieści przynosisz. mam nadzieję, że dobrze się czujesz :)

a jak pozostałe koleżanki. jak się czujecie, jakie plany na weekend?

udanego dnia :)

Do góry