reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kath super wyniki. No to teraz dopiero się zacznie czekanie... Chyba nie tylko ja uważam, że już to forum zasłużyło na jakieś dobre wieści w końcu i to ciągiem?

Omatkoitrojko: Jak tam powtórzenie bety?

My wczoraj na echo z pasożytem. Na szczęście okazało się to tylko rutynowym sprawdzeniem.
W zasadzie to ponieważ (ufff) nic się nie dzieje to myśli zaprząta mi jeden z moich oogonów bo trzeci dzień nie wraca do domu:((( Już zaczynam panikować. Raz, jeden jedyny raz zdarzyło jej się nie wrócić przez cały dzień. Nad ranem zawsze budziłam się z buzią w jej futrze. Druga też strasznie tęskni i miejsca sobie znaleźć nie może:((

Pozostałe członkinie pozdrawiam serdecznie.

reklama
Kath super trzymam kciuki. Vadera cieszę się ze ok. Z kotami tak juz jest...trzymam kciuki zeby to bylo chodzenie wlasnymi ścieżkami a nie nic groźnego. Zuz dzięki za wsparcie. Omatko tez czekam na info

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaskoczenia nie ma. Zastanawia mnie tylko, czy nie miałam zabiegu za wcześnie, niecałą dobę po zastrzyku. I nie leżałam po, lekarka twierdziła, że nie trzeba i nic ze mnie nie wyleci, pomimo, że podróż trwała parę godzin.

Kath super info:-*

Ewik:-( po prostu nie pykło:-( jakby mialo pyknac to nawet pewno kolrjka gorska by nie zaszkodzila:-)

Dream my mamy opcje tylko z dawca ale u nas inna sytuacja bo m nie ma plemnikow a wy skoro u m cos jest to zawsze mozecie in vitro zrobic to mu wylapia te najlepsze:-)

A ja spac nie moge...

Kath super info:-*

Ewik:-( po prostu nie pykło:-( jakby mialo pyknac to nawet pewno kolrjka gorska by nie zaszkodzila:-)

Dream my mamy opcje tylko z dawca ale u nas inna sytuacja bo m nie ma plemnikow a wy skoro u m cos jest to zawsze mozecie in vitro zrobic to mu wylapia te najlepsze:-)

A ja spac nie moge...
Kredka nie mamy funduszy na in vitro...

Dream: In vitro jest drogie to prawda, ale nie kosztuje 100.000 ani miliona. Jeśli dwoje ludzi pracuje to odmawiając sobie wielu przyjemności może uzbierać tudzież spłacić zabieg. Kwestia priorytetów. Jazda rowerem i autobusem zamiast autem, nie ma wakacji i wyjazdów co chwilę, nie ma chadzania po restauracjach i knajpach etc...

Ogona nadal nie ma. Nie mogę spać:(

Dream: In vitro jest drogie to prawda, ale nie kosztuje 100.000 ani miliona. Jeśli dwoje ludzi pracuje to odmawiając sobie wielu przyjemności może uzbierać tudzież spłacić zabieg. Kwestia priorytetów. Jazda rowerem i autobusem zamiast autem, nie ma wakacji i wyjazdów co chwilę, nie ma chadzania po restauracjach i knajpach etc...

Ogona nadal nie ma. Nie mogę spać:(
Vadera my juz wszystko zrobiliśmy tak jak opisalas. Nie każdy ma takie możliwości. My juz mamy jeden kredyt na 200 tys.

reklama
My też. Nie zarabiamy średniej krajowej. To jest po prostu moje zdanie. I nic mnie nie przekona, że nie ma żadnych opcji. Ludzie biorą kredyty na auta, mieszkania, święta, wyjazdy na wakacje. A jak słyszą o zapłacie za in vitro to nagle nie ma skąd wziąć pieniędzy. My nie pojedziemy na wakacje jeszcze długi czas, ani nie będziemy balować na sylwestra etc... Spłacamy mieszkanie i in vitro. Wyprzedaliśmy wsio co można było, żeby mieć na leki i wizyty. I nie żałuję ani jednej odpuszczonej "rzeczy".

P.S. Ale z tym musicie się przespać i przetrawić jedno niepowodzenie. Nie ma co robić nic pod wpływem impulsu. To musi być przemyślana decyzja.

Do góry