reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Vadera nie mam siły na takie sprzeczki. Trzeba mieć zdolność kredytową:) rozumiesz...nie każdemu dadzą kredyt-z pustego i salomon nie naleje. Ja nie pamiętam kiedy byłam na wakacjach i nie wiem kiedy pojadę. My już zrezygnowaliśmy z wielu rzeczy żeby mieć mieszkanie i żeby zacząć w ogóle leczenie. Dojazdy do pracy na rowerze też są :) itd...

reklama
Kath no i super :-) a z luteiną to chyba od tego która to jest taka jest refundacja. zapytaj w aptece czy na tą akurat refundacja się należy.

Beti a u Ciebie?

ewik przykro mi...

Vadera dobrze, że dobrze, kolejny kamień z serca :) a z ogonami tak jest. jak mój opuści dwa posiłki to już mam łzy w oczach i zastanawiam się czy miski chować.

dream Vadera ma trochę racji, z drugiej strony ty lepiej wiesz jakie są wasze możliwości. ale spokojnie kochana. nie możecie teraz jeszcze podejmować decyzji. musicie złapać nowy oddech. wiem , że teraz wydaje ci się wszystko beznadziejne, ale uwierz doświadczonej koleżance tak nie jest. zabrzmi to banalnie ale wszystko się ułoży. ściskam cię mocno

kredeczko buziaki ciepłe dla ciebie

Kath no i super :-) a z luteiną to chyba od tego która to jest taka jest refundacja. zapytaj w aptece czy na tą akurat refundacja się należy.

Beti a u Ciebie?

ewik przykro mi...

Vadera dobrze, że dobrze, kolejny kamień z serca :) a z ogonami tak jest. jak mój opuści dwa posiłki to już mam łzy w oczach i zastanawiam się czy miski chować.

dream Vadera ma trochę racji, z drugiej strony ty lepiej wiesz jakie są wasze możliwości. ale spokojnie kochana. nie możecie teraz jeszcze podejmować decyzji. musicie złapać nowy oddech. wiem , że teraz wydaje ci się wszystko beznadziejne, ale uwierz doświadczonej koleżance tak nie jest. zabrzmi to banalnie ale wszystko się ułoży. ściskam cię mocno

kredeczko buziaki ciepłe dla ciebie

Madzia dzięki :) rozumiem co ma Vadera na myśli ale tak jak mówisz znam nasze opcje ....

ewik...no nie tak to miało być... Tulę... :(

Kath! Czekamy na info kiedy transfer. Przezywamy to razem z Tobą :)

Vadera, wrócił sierściuch? Trzymam kciuki, żeby trafił na ścieżkę do domu... A może się zakochał w kimś po drodze?

Kredzia &&&& za emka

Marzen, akumulatorki w pełnej gotowości? Tak mi przyszło do głowy, że Ty już powoli myślisz o swoich szkolnych dzieciaczkach? ;)

MadziaM - zawsze jak słucham Peszko - myślę o Tobie. Czy Tobie ostatnia płyta też się jeszcze nie znudziła? ;)

Beti &&&&&&

Lumia, daj znać, że podglądasz...

Ciężaróweczki jak samopoczucie? M26, Aniko, Madziu, Vadero?

Mamuśki :****

SIERPIEŃ

19 - Katharina - info o terminie transferu
22 - Beti - wizyta u gina

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą
Katharina - transfer
Anika - pierwsze ktg

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Ostatnia edycja:
Ewik, przykro mi:( jaki kolejny krok?

Marzeń, rok szkolny za pasem ;) stresujesz sie?

Beti, ale się cieszę z postępów u Ciebie:))

Kath , a jak Litwin Ci przepisali ? 100 jest refundowana , 200nie.

Zuzik, a jak u Was? :) napisz coś :)

Lumio, odezwij sie;)

Madziu :* :*

Ja właśnie czekam na pierwsze w życiu ktg. Brzuch cały czas twardnieje, Ale magiczne 34tc za nami, więc wg lekarki teraz się może dziać. Ja jednak wolę,by Mała jeszcze w brzuchu posiedziala , co najmniej 3tygodnir. Torby nie spakowalam;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuzik ona mi się nigdy nie nudzi. często wracam też do poprzednich :)

aniko napisz jak wrażenia :-) aż mnie ciarki przechodzą jak myślę że u ciebie już tak blisko. a powiedz czy dla malutkiej już wszystko gotowe?

Do góry