reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moja gin do 18 sierpnia jest na urlopie...:( wiec albo znajde sobie innego lekarza albo mam ominac cykl...ku..wa

Co do urlopów to byleby labo nie miało. Bo teraz labot głównie działa. To oni będą rozmrażać i przygotowywać do transferu. Każdy inny lekarz spokojnie sprawdzi wyniki badań i dostosuje ew. poprawki. Koniec z zamartwianiem się :*****

reklama
Dzis przylazla @...ciekawe kiedy teraz bede miec transfer...no ale najpierw wizyta...moja gin nie odpisuje...a to trzeba byc na wizycie 1 czy 2 dc czy kiedy?

dokładnie jak dziewczyny piszą. ja dostałam przez tel zalecenie przyjmowania estofemu od 3dc i wizytę miałam około 10dc dopiero. co do lekarza w naszej kliniceplanują transfer i nie zawsze trafia się na swojego lekarza prowadzącego procedurę. bo każdego dnia kto inny robi punkcje i transfery.
wiem że łatwo powiedzieć ale spokojnie. zadzwoń do kliniki pogadaj i napewno powiedzą Ci jak postąpić. nie ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji. przecież wiadomo jak trudno jest umówić wizytę na 1dc a nawet 2 czy 3.

udanego dnia dla wszystkich:)

Dobrego dnia dziewczyny:) słonecznego, ale nie upalnego!

ja od rana zaliczyłam laboratorium, a teraz książka:)

Magda, pytałas o monitory oddechu - angel care lub nanny (sprawdzony przez Niebajkę) :)

SIERPIEŃ

09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg

Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11,Kamisia871, lumia, marzen88, Pyreczka, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Aniko dzięki. Niebajka już mi wszystko opisała, Kasik36 też posłużyła radą więc decyzja niedługo zostanie podjęta.

co czytasz?

dream ja uważam , że 10 dzień

kath co do Twoich wyników to ja się nie znam. nawet nie potrafię porównać z moimi bo ja robiłam dopiero 6 dni przed ETM a byłam już wtedy na lekach

reklama
Do góry