reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra:)
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte

Dream: nawet jeśli do implantacji dojdzie późno to po 10 dniach od iui ta beta już powinna być podwyższona. Dla pewności i tak będziesz jeszcze sprawdzać kilkukrotnie czy prawidłowo przyrasta. Sikacza tylko bym nie robiła bo o ile pozytywny to super, o tyle negatywny na tym etapie to nie wyrok a nerwy z kosmosu.

Kath: &&&&& cały czas.

Buraq, Beti ?

Vadero tak tylko pytanie czy jeśli bedzie pozytywna to nie resztki ovitrelle w organizmie zamiast ciąży. Ale jeśli będzie w sobotę przyrost to ciaza :-) jestem na skraju wyczerpania. Tak sie nastawilam na to ze może się udać ze nie wiem jak przeżyje gdy znow nie wyjdzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dreams nie martw się na zapas. W 10 dniu mogą być jeszcze ślady zastrzyku, dlatego zalecają betę 14 dni po IUI. Wtedy to już pewne na 100%. Jeżeli faktycznie nie wytrzymasz, to zrób :)

SIERPIEŃ

09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
11 - Dream - beta hcg
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg
18 - katharina - wizyta u gin przed crio

Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11,Kamisia871, lumia, marzen88, Pyreczka, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Dreams nie martw się na zapas. W 10 dniu mogą być jeszcze ślady zastrzyku, dlatego zalecają betę 14 dni po IUI. Wtedy to już pewne na 100%. Jeżeli faktycznie nie wytrzymasz, to zrób :)
Zuz jestem mistrzynią w martwieniu się na zapas to nawet moja gin wie ;-) chyba nie wytrzymam i zrobię w czwartek i sobotę. Potem nie będę miała opcji dopiero we wtorek a tyle to juz naprawdę nie moge czekać heh

Zuz jestem mistrzynią w martwieniu się na zapas to nawet moja gin wie ;-) chyba nie wytrzymam i zrobię w czwartek i sobotę. Potem nie będę miała opcji dopiero we wtorek a tyle to juz naprawdę nie moge czekać heh

Dream czyzbys chciala mnie pobic w zamartwianiu :):):):);););)

reklama
Do góry