reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra:)
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte

Dream: nawet jeśli do implantacji dojdzie późno to po 10 dniach od iui ta beta już powinna być podwyższona. Dla pewności i tak będziesz jeszcze sprawdzać kilkukrotnie czy prawidłowo przyrasta. Sikacza tylko bym nie robiła bo o ile pozytywny to super, o tyle negatywny na tym etapie to nie wyrok a nerwy z kosmosu.

Kath: &&&&& cały czas.

Buraq, Beti ?

Vadero tak tylko pytanie czy jeśli bedzie pozytywna to nie resztki ovitrelle w organizmie zamiast ciąży. Ale jeśli będzie w sobotę przyrost to ciaza :-) jestem na skraju wyczerpania. Tak sie nastawilam na to ze może się udać ze nie wiem jak przeżyje gdy znow nie wyjdzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dreams nie martw się na zapas. W 10 dniu mogą być jeszcze ślady zastrzyku, dlatego zalecają betę 14 dni po IUI. Wtedy to już pewne na 100%. Jeżeli faktycznie nie wytrzymasz, to zrób :)

SIERPIEŃ

09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
11 - Dream - beta hcg
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg
18 - katharina - wizyta u gin przed crio

Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11,Kamisia871, lumia, marzen88, Pyreczka, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Dreams nie martw się na zapas. W 10 dniu mogą być jeszcze ślady zastrzyku, dlatego zalecają betę 14 dni po IUI. Wtedy to już pewne na 100%. Jeżeli faktycznie nie wytrzymasz, to zrób :)
Zuz jestem mistrzynią w martwieniu się na zapas to nawet moja gin wie ;-) chyba nie wytrzymam i zrobię w czwartek i sobotę. Potem nie będę miała opcji dopiero we wtorek a tyle to juz naprawdę nie moge czekać heh

Zuz jestem mistrzynią w martwieniu się na zapas to nawet moja gin wie ;-) chyba nie wytrzymam i zrobię w czwartek i sobotę. Potem nie będę miała opcji dopiero we wtorek a tyle to juz naprawdę nie moge czekać heh

Dream czyzbys chciala mnie pobic w zamartwianiu :):):):);););)

reklama
Do góry