reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moja gin do 18 sierpnia jest na urlopie...:( wiec albo znajde sobie innego lekarza albo mam ominac cykl...ku..wa

Co do urlopów to byleby labo nie miało. Bo teraz labot głównie działa. To oni będą rozmrażać i przygotowywać do transferu. Każdy inny lekarz spokojnie sprawdzi wyniki badań i dostosuje ew. poprawki. Koniec z zamartwianiem się :*****

reklama
Dzis przylazla @...ciekawe kiedy teraz bede miec transfer...no ale najpierw wizyta...moja gin nie odpisuje...a to trzeba byc na wizycie 1 czy 2 dc czy kiedy?

dokładnie jak dziewczyny piszą. ja dostałam przez tel zalecenie przyjmowania estofemu od 3dc i wizytę miałam około 10dc dopiero. co do lekarza w naszej kliniceplanują transfer i nie zawsze trafia się na swojego lekarza prowadzącego procedurę. bo każdego dnia kto inny robi punkcje i transfery.
wiem że łatwo powiedzieć ale spokojnie. zadzwoń do kliniki pogadaj i napewno powiedzą Ci jak postąpić. nie ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji. przecież wiadomo jak trudno jest umówić wizytę na 1dc a nawet 2 czy 3.

udanego dnia dla wszystkich:)

Dobrego dnia dziewczyny:) słonecznego, ale nie upalnego!

ja od rana zaliczyłam laboratorium, a teraz książka:)

Magda, pytałas o monitory oddechu - angel care lub nanny (sprawdzony przez Niebajkę) :)

SIERPIEŃ

09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg

Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11,Kamisia871, lumia, marzen88, Pyreczka, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Aniko dzięki. Niebajka już mi wszystko opisała, Kasik36 też posłużyła radą więc decyzja niedługo zostanie podjęta.

co czytasz?

dream ja uważam , że 10 dzień

kath co do Twoich wyników to ja się nie znam. nawet nie potrafię porównać z moimi bo ja robiłam dopiero 6 dni przed ETM a byłam już wtedy na lekach

reklama
Do góry