reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja nie brałam żadnych suplementów, postawiłam na same konkretne witaminy: wit D, kwas foliowy (najpierw 4 potem 5 na receptę), wapno, jod, magnez.
Dla zabicia czasu i stresu, wróciłam do gier morpeg. Raju! kilka godzin grania z małżem w drużynie na dwa kompy, mówię wam : Raj :) Byleby do wtorku :D

reklama
Ja brałam omega med z dha i uhodowałam Adasia z wagą urodzeniową 4250g...
Jeżeli zawartość kwasu foliowego jest taka sama, to wykorzystaj to co masz (takie moje zdanie). Ja, wszystko co mi zostało sprzed ciąży, spożytkowałam po porodzie. Nawet próbki, które dostałam w szkole rodzenia.
Hehe Zuzik kochana jestes dzieki takich slow mi było trzeba! Ale mysle ze nie wytrzymam i zrobię bete 10dpo albo 11 bo juz wariuje :p dzięki naprawdę[emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore femibion natal 1. Nie wiem jak te inne witaminki ale femibion 1 ma kwas foliowy w formie metylowej - lepiej przyswajalny i zalecany jesli sie ma mutacje genu MTHFR.

Dzis przylazla @...ciekawe kiedy teraz bede miec transfer...no ale najpierw wizyta...moja gin nie odpisuje...a to trzeba byc na wizycie 1 czy 2 dc czy kiedy?

Kath , pisałam już do.Ciebie na inny wątku - niekoniecznie przed crio wizyta jest w 1-2dc. W mojej klinice dopiero między 10-13dc, więc kgdyby u Ciebie było podobnie, to.masz trochę czasu i możliwości; )

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kath: spokojnie. Te wizyty w pierwszych dniach są ważne przede wszystkim przy złapaniu owu i pęcherzyków. Masz to już za sobą. Teraz zawiadomisz o początku cyklu, zrobią zaraz badania i wyliczą kiedy mogą ściągać dzieci z zimowiska. Ale wydaje mi się, że tu już nie ma sztywnych ram czasowych na początku cyklu.

Do góry