reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kath, świetny wynik! Będą z tego dzieci:)

Myślę, ze dla sukcesu dojazd nie powinien być żadnym wyznacznikiem. Co z tego, ze pod nosem może być klinika, skoro nie ma żadnego przepływu informacji i możliwości mniejsze.
Marzeń, jesteś po dwóch próbach. Teraz odpocznij,bo emocje to często zły doradca. Skoro mąż chce jeszcze spróbować, to dajcie sobie szansę. Poczytaj o klinikach, zbierz info i zadecydujcie. Sciskam Cie:*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kath: w kilka dni się ranki po nakłuciach zagoją i przestaną boleć. Wynik po zapłodnieniu mega super:)

Dziewczyny ja nie napisałam, że trzeba się trzymać kurczowo jednej kliniki. Tylko, że zmiana niekoniecznie jest zawsze rozwiązaniem. Magda pisała o informacjach. Z tego co pamiętam Marzen była informowana na bieżąco np. Za to zgadzam się w 100%, że teraz to trzeba złapać oddech i odpocząć od ciągłego stresu. I tylko tyle skomentuję ostatecznie bo zdałam sobie sprawę, że dyskusje o czyichś poczynaniach są trochę nie na miejscu póki sam nie zapyta o radę i zdanie:)

Marzen: W całej tej okropnej sytuacji i ogromie Twojego rozczarowania cieszę się, że nie jesteś z tym sama. Dobrze, że masz przy sobie mężczyznę, który próbuje Cię zrozumieć. I na tym opieram swoją wiarę, że dla was to jeszcze nie koniec przygody z macierzyństwem.

Beti, Dream: &&&

Patrząc na leki Kath mam pytanie. Na samym początku "przygody" z lekarską pomocą przy rozmnażaniu również miałam zalwcony duphaston na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Kiedy przeniosłam się do kliniki po doraźniejsze środki lekarze odstawili mi ten lek zastępując go lutinusem. Pomijam oczywiście kwestię ceny i tego, że wielu może mieć zalecone przepisywanie go. Argumentacja była takowa: duphaston to sztucznie wytwarzany progesteron, więc "gorszej" jakości. I np. w niemczech bodajże został zupełnie wycofany. Co o tym myślicie/słyszałyście ?

Pamiętacie jak marudziłam, że za często mam wizyty? Teraz zostało 1,5 tyg a ja już z nerwów nie wytrzymuję:/

Vaderka będzie dobrze na wizycie :)
Jedziemy za dwa tygodnie do Karpacza trochę odpocząć.
Następna procedura pewnie koło 15 tys. będzie kosztować bo badania na nowo i leki w przyszłym roku mogą nie być refundowane.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

1469632503423.jpg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469632503423.jpg
    1469632503423.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 282
LIPIEC

27-Beti-podgląd
29-Dream- podgląd

SIERPIEŃ

8- Vadera- usg połówkowe
11-Anika-wizyta u gin
Buraq - stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na WasattachFull764497
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik attachFull764496

reklama
Ja po wizycie,dobiły jeszcze dwa jajca w sumie jest 10 w rozmiarach od 10 do 13,dziś mam wziąć pierwszy orgalutran,jutro mam zrobić estradiol i wizyta na 20.
Punkcja prawdopodobnie w poniedziałek :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry